Hong Kong Disneyland heeft een nieuwe Marvel Drone show







Hong Kong Disneyland Resort verwelkomt je voor een buitengewoon seizoen boordevol superheldenactie, met als hoogtepunt een fonkelnieuwe droneshow die je simpelweg niet mag missen! Van 26 april tot 10 juni 2024 staat er iets groots te gebeuren.


Hong Kong Disneyland



Een adembenemende droneshow in Hong Kong Disneyland

Arnim Zola is terug, dreigend met Hydra’s macht terwijl hij de Stark Expo binnenvalt. Stap binnen in de wereld van Iron Man, Thor en talloze anderen in Tomorrowland, waar ze de strijd aangaan tegen Hydra in “Find Your Super Power: Battle for Stark Expo!” gedurende de dag. En wanneer de nacht valt, verlichten Swarmbots de hemel in een gloednieuwe nachtelijke spektakel: “Find Your Super Power: Battle in the Sky”.



Leer van de Beste Superhelden

Het is tijd om je vechtvaardigheden te perfectioneren met begeleiding van superhelden zoals Spider-Man, Ant-Man en The Wasp, Iron Man en nog veel meer! Ze patrouilleren door Tomorrowland en staan klaar om je de beste tips en trucs te geven.



Geniet van Superkrachtige Lekkernijen

Na al dat redden van de wereld, verdien je wel wat lekkers! Waarom neem je geen hap van een Iron Man Burger Combo bij Starliner Diner? Of grijp iets voor onderweg, zoals de Quantum Hot Dog of de Hulked-out Super Power Churro?



En vergeet niet om de nieuwe Spider-Man Popcorn Bucket te bekijken, met zijn drie verschillende gezichten van Spider-Man, en de Avengers’ Sipper met Super Soda, compleet met verwisselbare Iron Man-, Captain America- en Spider-Man-iconen. Met zoveel opties om bij te tanken, ben je er zeker van dat je de hele dag op je best blijft.



Hoewel de herinnering aan je heldhaftige daden in Hong Kong Disneyland nog lang zal nagalmen na je bezoek, is het altijd leuk om iets mee naar huis te nemen als aandenken aan het avontuur dat je hebt beleefd. En laten we eerlijk zijn, wie kan weerstaan aan deze geweldige uitrusting, inclusief kleding, draagtassen, interactief speelgoed en nog veel meer!






Translate website