Walt Disney Audio-Animatronics-figuur komt naar Disneyland







Op het podium tijdens Horizons: Disney Experiences Showcase op D23: The Ultimate Disney Fan Event gaf Disney Experiences Chairman Josh D’Amaro een klein voorproefje van een passend eerbetoon aan Disneyland. Voor het eerst ooit, wanneer het in 2025 debuteert, kun je Walt Disney daadwerkelijk zien door de magie van Audio-Animatronics-technologie in “Walt Disney – A Magical Life.”

Walt Disney Imagineering’s eerste Audio-Animatronics-figuur van Walt Disney wordt gemaakt voor deze heel speciale ervaring. “Ik spreek namens ons hele team als ik zeg dat er zoveel trots en enthousiasme is voor iedereen die bij deze onderneming betrokken is,” vertelde Josh het publiek.


Walt Disney



Het verleden, heden en de toekomst komen samen, waardoor bezoekers zich kunnen voorstellen hoe het zou zijn om langs Walts kantoor te gaan. Wie weet wat hij daarbinnen allemaal verzint? Alleen de tijd zal het leren met Walt.

“Walt Disney – A Magical Life” debuteert in het Main Street Opera House, en na de eerste run zal de attractie afwisselend worden gespeeld met “Great Moments with Mr. Lincoln.” Een passende erkenning van Walts belangrijke vooruitgang met Audio-Animatronics ongeveer 60 jaar geleden, toen hij de baanbrekende technologie voor het eerst introduceerde.






Translate website