Nieuwe missie met Mando en Grogu komt naar Millenium Falcon: Smugglers Run







Wanneer de aankomende film “The Mandalorian and Grogu” in 2026 in de bioscoop draait, zal deze ook in Star Wars: Galaxy’s Edge te zien zijn. Een gloednieuw verhaal met Mando en zijn jongeling komt naar Millenium Falcon: Smugglers Run.

Tijdens Horizons: Disney Experiences Showcase op D23: The Ultimate Disney Fan Event, kwam Star Wars creative executive Dave Filoni samen met Disney Experiences Chairman Josh D’Amaro op het podium om de aankomende toevoeging aan de attractie in Star Wars: Galaxy’s Edge te bespreken in zowel Disneyland Resort als Walt Disney World Resort. Zoals Dave uitlegde, gebruikt het Lucasfilm-team Epic’s Unreal Engine om enkele virtuele sets voor “The Mandalorian” te maken. Nu, met de uitgebreide samenwerking tussen Disney en Epic Games, zal Epic’s Unreal Engine helpen om het nieuwste avontuur in een ver, ver weg sterrenstelsel tot leven te brengen.

“Het kruispunt van storytelling en innovatie is altijd centraal geweest voor Lucasfilm en we zijn benieuwd waar deze samenwerking ons naartoe zal brengen,” vertelde Dave aan het publiek. “Stel je eens voor: je kunt samen met Mando en Grogu vliegen op spannende en gevaarlijke missies.”

Verwacht dat deze nieuwe missie naar lichtsnelheid zal springen wanneer “The Mandalorian and Grogu” in 2026 op het grote scherm verschijnt.


Millenium Falcon








Translate website