Popcorngekte met Big Pop in Tokyo Disneyland

Het is al een tijdje gekend dat de Aziatische parken, met vooral Tokyo Disney Resort op kop, uitblinken in het maken van gethematiseerde snacks voor hun parken. Ook in hun popcorn zijn ze zeer origineel en zijn ontzettend veel varianten te vinden qua smaken en ook bijbehorende gethematiseerde popcorn buckets zijn daar immens populair. Het hele popcorn gebeuren is daar zo populair dat ze eind september 2020 een volledige popcorn winkel geopend werd in Tomorrowland.

PixieDust.be

“Big Pop” is geopend in Tomorrowland. Eigenlijk is dit een popcornspeciaalzaak waar iedereen van houdt!

“Big Pop” is gebaseerd op de grote explosie ofwel de “Big Bang” die zou hebben plaatsgevonden bij het ontstaan van het universum. De naam “Big Pop” werd gegeven omdat het proces waarbij kleine maïskorrels met energie in popcorn barsten, doet denken aan een oerknal.

Ook in de decoratieve elementen van het gebouw kan je de link naar de oerknal en het universum terugvinden. Zoals het logo van de winkel en de kroonluchter die aan het plafond hangt. En als je iets beter kijkt zie je een heel bekend gezicht in de sterrenhemel.PixieDust.be

PixieDust.be

Eén van de kenmerken van “Big Pop” is dit grote raam, vanuit dit raam kan je zien hoe ze de popcorn maken. Je ziet er de “poptech” wat de afkorting is voor het woord pop(corn)technicus. Terwijl ze nieuwe smaken onderzoeken en ontwikkelen en iedere dag oefenen om de vaardigheden te verwerven om de beste popcorn te maken.

Zo’n “Pop Tech” maakt “BB Pop Corn”.
Wat voor verschil denk je trouwens dat er is tussen de popcorn die in de verkooppunten in het park wordt verkocht en de “BB-popcorn”? Laten we deze twee vergelijken!

PixieDust.be

Als je ze naast elkaar legt, zie je het verschil in vorm! “BB Popcorn” wordt gekenmerkt door zijn ronde vorm.
Er zijn 3 smaken van dergelijke “BB pop corn”!

PixieDust.be

De felroze kleur past het beste bij de zoete geur van aardbei en de zachte smaak van melk. Aanbevolen voor kinderen.
Caramel & cheddar is een mengsel van karamel en cheddarkaas. De aanbevolen manier om Poptech te eten is om 2 karamel en 1 cheddarkaas samen te proeven! Het lijdt geen twijfel dat precies de juiste zoetheid verslavend zal zijn. En tot slot, koekjescrème. Dit is de eerste smaak die de harmonie van licht bittere cacaokoekjes en melkachtige room verslavend maakt.

PixieDust.be

Bij “Big Pop”, kunt u “BB Popcorn” en verschillende soorten popcornemmers vrij combineren! Een overzicht van de verschillende popcornemmers die momenteel beschikbaar zijn bij “Big Pop” in Tokyo Disneyland.

PixieDust.be

PixieDust.be

PixieDust.be

PixieDust.be

PixieDust.be


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com