Premier Acces will start on 5 august 2021 at Disneyland Paris

Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Het was al aangekondigd dat het gratis Fastpass systeem dat we in Disneyland Paris hadden niet meer zal terugkomen. Wel komt er een vervanging en zal het betalend zijn. Dezelfde service die vroeger inbegrepen was in je parkticket zal je nu extra voor moeten betalen onder de nieuwe naam “Disney Premier Acces”. Om van deze service gebruik te maken zal je wel stevig moeten betalen wat de prijs gaat van 8 euro tot 15 euro (afhankelijk van seizoen en/of attractie) per persoon, per attractie, per rit.


Onlangs werden in beiden parken, het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park, alle Fastpass verwijzingen al verwijderd en bij Autopia werd het eerste naambod met “Premier Acces” geplaatst. Gelukkig gaan niet alle attracties uitgerust worden met deze nieuwe “Premier Acces”, dat zal alleen gelden voor Tower of Terror, Ratatouille The Adventure, Big Thunder Mountain, Peter Pan’s Flight, Buzz Lightyear Laser Blast, Star Tours, Autopia & HyperSpace Mountain.


“Premier Acces” gaat van start op 5 augustus 2021. Het was voorspelbaar dat de service klaar ging zijn tegen augustus aangezien de Fransen dan in verlof zijn, de belangrijkste doelgroep van het Resort.


Als je bij alle attracties “Premier Acces” wilt gebruiken dan zal dat per persoon 64 euro kosten bovenop je tickets om de parken binnen te kunnen, berekend aan het goedkoopste tarief van 8 euro per rit. Als je in een hoogseizoen gaat (dan denk ik aan bijvoorbeeld tussen Kerstmis en Nieuwjaar) kan het 120 euro per persoon worden.Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com