Preview nieuwe Disneyland Paris merchandise

Goed nieuws voor de fans van Disney merchandise want achter de schermen is de merchandise afdeling druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten voor als de Disney parken opnieuw heropenen.

Disneyland Paris heeft ons tijdens de sluiting van de Disney parken al enkele keren een voorsmaakje gegeven via verschillende sociale kanalen, welke nieuwe merchandise we kunnen verwachten van zodra het resort opnieuw zal heropenen.

Zo kregen we tijdens de virtuele (Insidears) kerstshow een voorproefje van de merchandise voor Disney’s Hotel New York – The Art Of Marvel, een 2021 productlijn en enkele producten geïnspireerd op Space Mountain (boek & souvenir sleutel).

Enkele van deze producten gingen al reeds in verkoop tijdens een paar speciale weekends waarbij World of Disney (Disney Village) zijn deuren had geopend voor gasten.Tijdens de virtuele 29ste verjaardagshow van Disneyland Paris kregen we trouwens ook opnieuw een preview van nieuwe productlijnen waar Disneyland Paris momenteel aan werkt. Zo bevestigde Etienne van de merchandise afdeling dat de populaire Disney nuiMos poppetjes binnenkort zullen verschijnen in de winkeltjes van Disneyland Paris.

Ook gaf Disneyland Paris ons een eerste blik op een nieuwe regenboog/Pride collectie, Disney snacks-collectie en een nieuwe trui met Stitch erop.Pin Trading:

Uiteraard kunnen we ook een hele hoop nieuwe pins verwachten. Normaal gezien verschijnen er elke maand een hele hoop nieuwe pins in de winkeltjes van Disneyland Paris.

Ook verschijnen er in Disneyland Paris vaak limited edition pins tijdens speciale gebeurtenissen zoals verjaardagen (van het resort of van Disney films), seizoenen en wanneer er een nieuwe Disney film verschijnt in de bioscoop.

Op de Disneyland Paris Pin Trading Facebook groep zijn al verschillende voorsmaakjes geweest van nieuwe pins die zullen verkocht worden wanneer Disneyland Paris opnieuw zal heropenen.


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com