Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Alice In Wonderland ijsjes in Fantasyland voortaan 2 euro duurderTranslate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗

De Alice in Wonderland ijsjes bij March Hare Refreshments in Fantasyland zijn deze maand met 2 euro verhoogd in prijs. De ijsjes zijn nu verkrijgbaar voor 7 euro per stuk inplaats van 5 euro (+2€).

De Alice in Wonderland ijsjes zijn populair bij bezoekers van het park. De ijsjes zijn verkrijgbaar in drie varianten: Mad Hatter (The Unbirthday Ice Cream), Queen of Hearts (Ace of Heart Ice Cream) en Won’ Door’ land Ice Cream. De Mad Hatter ijsjes zijn gemaakt van vanille-ijs met popcorn, de Queen of Hearts ijsjes zijn gemaakt van vanille-ijs met chocolade hartjes en de Won’ Door’ land Ice Cream ijsjes zijn gemaakt met vanille-ijs, brownies en gekarameliseerde hazelnootreepjes.

Voor fans van de Alice in Wonderland ijsjes is de prijsverhoging een tegenvaller. De ijsjes zijn al niet goedkoop, maar nu zijn ze nog duurder geworden. Je kreeg ook al geen korting met je jaarpas bij March Hare Refreshments.


PixieDust.be

PixieDust.be


Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com