VOLTOOID Project tracker: Avengers Campus


Naar aanleiding van een groots uitbreidingsplan voor het Walt Disney Studios Park krijgt het tweede Disney park in Disneyland Paris er een Marvel gedeelte bij. Om dit project te verwezenlijken wordt het oude Backlot gedeelte van het park bijna volledig afgebroken en getransformeerd in een wereld vol superhelden.


PixieDust.be

Ingrijpend uitbreidingsplan voor Disneyland Paris

— Vandaag heeft Robert A. Iger, voorzitter en CEO van The Walt Disney Company, plannen aangekondigd voor een meerjarig uitbreidingsplan voor Disneyland Paris ter waarde van 2 miljard euro. Dit deed hij in het gezelschap van de Franse president, Emmanuel Macron, in het Palais de l’Elysée in Parijs. Het omvat een transformatie van het Walt Disney Studios Park, met de creatie van drie nieuwe zones rond het thema Marvel, Frozen en Star Wars, en tal van nieuwe attracties en live entertainment —
PixieDust.be


15 augustus 2019
Zo ziet de Spider Man attractie er vanbinnen uit

Op WDWNT zijn de eerste concept tekeningen gelekt van de nieuwe Spider Man attractie voor Disney’s California Adventure Park in Disneyland California. De Spider Man attractie die momenteel in aanbouw is in het Walt Disney Studios Park zou een exacte kopie worden, daarom is het ook voor fans van Disneyland Paris interessant om deze concept tekeningen eens van dichterbij te bekijken.


23 Augustus 2019
Naam nieuwe Marvel gebied bekend

Tijdens de D23 Expo heeft Disney Parks, Experiences and Products Chairman Bob Chapek de naam aangekondigd voor het nieuwe Marvel gedeelte die zowel in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris zal worden gebouwd alsook in Disney’s California Adventure Park in Disneyland Resort Californië. Avengers Campus is de verzamelnaam voor een tal van ervaringen en attractie uit de wereld van de superhelden. Ook Hong Kong Disneyland krijgt een Avengers Campus, al zal die het meest verschillen van de versies in Californië en Parijs.

PixieDust.be

25 Augustus 2019
Eerste concept tekeningen Spider Man attractie

In het nieuwe Avengers Campus gedeelte die in het Walt Disney Studios in aanbouw is komt er ook een attractie rond superheld Spider Man. De eerste concept tekeningen werden vrijgegeven van hoe de attractie er zal uitzien.

PixieDust.be
PixieDust.be

26 augustus 2019
Ant-Man en de Wasp gaan bezoekers ontmoeten

Tijdens de D23 Expo werden enkele details bekendgemaakt voor het nieuwe Marvel Land: Avengers Campus die naar Disney’s California Adventure park en het Walt Disney Studios Park komt. Daarin werd er onder meer gepraat over het nieuwe restaurant met de Ant-Man and the Wasp als thema. In beide versies van Avengers Campus zal dit restaurant te vinden zijn. Hier bij ons in Disneyland Paris zal daarvoor het bestaande restaurant “Restaurant des Stars” omgebouwd worden. Tijdens deze presentatie werd er ook gezegd dat je Ant-Man and the Wasp voor de allereerste keer als characters in beide parken zal kunnen ontmoeten.


28 November 2019
Update constructie Spider Man attractie

De bouw van de nieuwe Spider Man attractie gaat verder in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris


22 juli 2020
De bouw van Avengers Campus gaat verder

Er wordt druk verder gebouwd aan het grote nieuwe gebouw die op de plaats van de afgebroken attractie van Armageddon komt. Hier zal je de nieuwe attracties van Spider Man kunnen vinden.


15 oktober 2020
Tweede verdieping van het Spider Man gebouw

De constructie gaat de hoogte in, momenteel is met reeds aan een tweede verdieping bezig bij het nieuwe gebouw voor de Spider Man attractie


16 maart 2021
Disneyland Paris CEO onthult één van de eerste beelden van Avengers Campus

Speciaal voor de 19de verjaardag vandaag van het Walt Disney Studios Park deelde CEO Natacha Rafalski op haar Instagram foto’s van wat het Franse Disney resort in petto heeft voor in de nabije toekomst en deelde ze ook een eerste blik van één van de testmuren die zal gebuikt worden als facade voor het nieuwe Ant-Man & The Wasp restaurant.

PixieDust.be

1 april 2021
Google Earth toont constructie Avengers Campus in Disneyland Paris

De fantastische Google Earth luchtfoto’s van Disneyland Paris kregen een update. Dat zorgt ervoor dat we een overzicht krijgen van de bouw van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park en wat verder zien we ook al het begin van het nieuwe Frozen gedeelte. De foto’s zijn al enkele maanden geleden genomen, waardoor de werken nu al wat verder gevorderd zijn dan de foto’s laten uitschijnen.


12 Juni 2021
Nieuwe concept arts van Iron Man Coaster

Onlangs zijn er nieuwe concept arts verschenen van de nieuwe Iron Man Coaster. Op de eerste zien we dat bezoekers tijdens de rit precies mee lijken te vliegen met Iron Man en ook met Captain Marvel. Deze afbeeldingen zouden tot leven gebracht worden door grote schermen. Op een andere concept krijgen we dan weer een beter beeld op de wachtruimte voor je op de attractie, waar duidelijk Iron Man te zien is.

En een concept die al eerder verschenen was zien we ook nog eens hoe de nieuwe rollercoaster treintjes er gaan uitzien eens de attractie open is.

PixieDust.be
PixieDust.be
PixieDust.be

13 Juni 2021
Nieuwe concept arts Avengers Campus restaurants

Onlangs zijn er nieuwe ontwerptekeningen verschenen van een Iron Man restaurant in het vroegere Blockbuster Café en een eerste duidelijke ontwerptekening van Pym Test Kitchen op de vroegere locatie van Restaurant des Stars.

PixieDust.be
PixieDust.be

17 Juli 2021

Constructie update

Update van de constructie van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park.


23 Augustus 2021

Constructie update

Update van de constructie van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park.


20 November 2021

Aankondiging opening Avengers Campus “Zomer 2022” op Destination D23 event

PixieDust.be

27 december 2021

Construction update


10 January 2022

Construction update


27 January 2022

Installation of the Quinjet at Avengers Campus

Avengers Campus
Avengers Campus

4 Februari 2022
Een eerste blik op de Quinjet

Opnieuw enkele veranderingen te zien bij de constructie van Avengers Campus. De grootste verandering is dat we vanaf afstand een eerst blik kunnen werpen op de Quinjet die aangekomen is op het verhoogd platform.


22 Februari 2022
Weinig verandering

Niet zoveel verandering te zien deze keer. Een klein gebouw dichtbij de ingang van Avengers Campus lijkt bijna klaar te zijn. Dit gaat waarschijnlijk om een kleine show waar merchandise verkocht zal worden. We blijven de indruk hebben dat er nog enorm veel werk gedaan moet worden als ze dit deze zomer willen openen.


11 March 2022
Entrance sign

Natacha Rafalski, President of Disneyland Paris, toont fier het nieuwe naambord van Avengers Campus die onlangs werd geïnstalleerd bij de toekomstige ingang van het nieuwe Marvel gedeelte in het Walt Disney Studios Park.

PixieDust.be

26 March 2022
Web logo

Voor de eerste keer verschijnen er nu ook decoratieve elementen aan de voorzijde van de nieuwe Spider Man attractie. Tot nu toe werd er vooral aan de achterkant van het toekomstige Avengers Campus gewerkt. Het logo van WEB werd toegevoegd.


25 April 2022
Meer decoratieve elementen toegevoegd

Op een maand tijd is er toch wel wat veranderd aan de buitenkant van de gebouwen in Avengers Campus, vooral veel decoratieve elementen werden toegevoegd. De grootste veranderingen zien we bij de attractie van Spider Man. Er blijft nog veel werk te doen, maar Disneyland Paris blijft spreken over een opening voor zomer 2022.


26 April 2022
President Natacha Rafalski bezoek opnieuw Avengers Campus

De Disneyland Paris president bezoekt opnieuw Avengers Campus om een rondleiding te geven aan Marvel Global Portfolio Creative Executive Scot Drake.


20 Juli 2022
Avengers Campus opent in Walt Disney Studios Park

Avengers Campus project is voltooid en is nu geopend in het Walt Disney Studios Park. 3 jaar na de sluiting van de Rock’n’Roller Coaster.


PixieDust.be

Deze project tracker zal verder geüpdatet worden eens er meer informatie beschikbaar is.🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com