Project tracker: Frozen land


Naar aanleiding van een groots uitbreidingsplan voor het Walt Disney Studios Park krijgt het tweede Disney park in Disneyland Paris er een Frozen gedeelte bij. Om dit project te verwezenlijken zal het park flink uitgebreid worden naar achteren waardoor er ook een nieuwe meer zal aangelegd worden.


PixieDust.be

Ingrijpend uitbreidingsplan voor Disneyland Paris

— Vandaag heeft Robert A. Iger, voorzitter en CEO van The Walt Disney Company, plannen aangekondigd voor een meerjarig uitbreidingsplan voor Disneyland Paris ter waarde van 2 miljard euro. Dit deed hij in het gezelschap van de Franse president, Emmanuel Macron, in het Palais de l’Elysée in Parijs. Het omvat een transformatie van het Walt Disney Studios Park, met de creatie van drie nieuwe zones rond het thema Marvel, Frozen en Star Wars, en tal van nieuwe attracties en live entertainment —
PixieDust.be

10 september 2019
Nieuwe concept tekening Frozen land

Tijdens het Media Expo event van Disneyland Paris hebben ze een nieuw concept vrijgegeven over de Frozen uitbreiding in het Walt Disney Studios Park.

PixieDust.be

14 februari 2020
Een blik op het aankomende Frozen land voor Walt Disney Studios Park

Deze week zijn er documenten verschenen in het plaatselijke stadhuis bij Disneyland Paris die volgens de wet publiekelijk te bekijken zijn. Deze documenten tonen de bouwtekeningen en ook enkele concepten van het nieuwe Frozen gedeelte die zal worden gebouwd in het Walt Disney Studios Park.

Frozen is één van de drie nieuwe themadelen dat het Walt Disney Studios Park zal krijgen, daarnaast komt er nog een Marvel en Star Wars gedeelte, waarvan het Marvel gedeelte nu in aanbouw is.

Het Frozen gedeelte komt helemaal achteraan in het park met daarvoor een groot meer. In het Frozen land zal je een grote attractie vinden waar je met bootjes doorheen de wereld van Anna, Elsa & Olaf zal varen. De attractie zou gelijkenissen vertonen met de Frozen attractie in Epcot van Walt Disney World.

Naast de attractie komt er ook een indrukwekkend restaurant die een groot deel van het land zal innemen, ook een shop en een meet & greet locatie die te vinden zal zijn in het kasteel van Arendelle.


1 Oktober 2021

Werken zijn gestart

De voorbije tijd lag de focus vooral op de bouw van Avengers Campus, het eerste nieuwe gedeelte die in het Walt Disney Studios geopend zal worden, maar nu zijn ze ook aan Frozen begonnen. Er valt nog weinig te zien behalve enkele kranen die geïnstalleerd werden, het duidelijk dat dit nog een hele tijd zal duren, maar ze zijn begonnen en dat is toch al iets.

PixieDust.be

PixieDust.be

Deze project tracker zal verder geüpdatet worden eens er meer informatie beschikbaar is.


Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com