Project tracker: Renovatie Disneyland Hotel

ℹ️ Translate this article in another language? Click on the flags in the left corner below !

Enkele jaren geleden werd er reeds aangekondigd dat het Disneyland Hotel, net als de meeste andere Disney hotels, ook een grondige update en renovatie zou krijgen. De renovatie zal niet alleen het hotel terug up-to-date maken maar ook een volledige her-thematisering. Het is nog niet duidelijk wanneer deze werken gaan starten en wanneer het hotel volledig klaar en terug open zal zijn. Dit is de laatste fase in het project om alle Disney hotels een renovaties te geven, met de grootste verandering bij Disney’s Hotel New York die een Marvel hotel geworden is.28 april 2021
Eerste concept tekening nieuwe kamers

Het heeft lang geduurd voordat Disneyland Paris enige informatie gaf over de renovatie van het Disneyland Hotel, maar deze week het Disney toch iets laten weten. Ze hebben namelijk de allereerste concept-art vrijgegeven van hoe een nieuwe kamer in het Disneyland Hotel er zal uitzien. Ze hebben ook bevestigd dat het Disneyland Hotel een prinsessen thema zal krijgen.

7 juni 2021

Verkoop meubelen Disneyland Hotel

Tijdens de tijdelijke sluiting van Disneyland Paris en het Disneyland Hotel werd besloten om al te starten aan de voorbereiding van de renovatie van het hotel. Zo werd het Disneyland Hotel al volledig leeg gehaald en werden de meubelen te koop gezet bij een plaatselijke brocante. Ook veel kleinere objecten zoals koffiemokken en borden met de beroemde roze Tinker Bell afbeelding of koffiekannetjes uit Café Fantasia werden al aan mensen uit de buurt verkocht die het dan weer op hun beurt verkochten op Vinted.


1 oktober 2021

Spookhotel Disneyland Hotel

Momenteel ziet het Disneyland Hotel er als een spookhotel uit, zeker ’s avonds als je het Disneyland Park verlaat nu het al een stuk vroeger donker is dan tijdens de zomer. Tijdens de dag valt het niet zo hard op dat het Disneyland Hotel niet open is, maar op het einde van de dag is het zelfs een beetje creepy om één van de centerpieces van Disneyland Paris op die manier te zien. En jammergenoeg is het nog voor een tijdje want de grote werkzaamheden moeten nog beginnen. Ze zijn nu pas aan de zijvleugels begonnen buiten het zicht van de gasten.


Deze project tracker zal verder geüpdatet worden eens er meer informatie beschikbaar is.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Chinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianJapaneseSpanish
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com