Project tracker: Renovatie Disneyland Hotel

ℹ️ Translate this article in another language? Click on the flags in the left corner below !

Enkele jaren geleden werd er reeds aangekondigd dat het Disneyland Hotel, net als de meeste andere Disney hotels, ook een grondige update en renovatie zou krijgen. De renovatie zal niet alleen het hotel terug up-to-date maken maar ook een volledige her-thematisering. Het is nog niet duidelijk wanneer deze werken gaan starten en wanneer het hotel volledig klaar en terug open zal zijn. Dit is de laatste fase in het project om alle Disney hotels een renovaties te geven, met de grootste verandering bij Disney’s Hotel New York die een Marvel hotel geworden is.28 april 2021
Eerste concept tekening nieuwe kamers

Het heeft lang geduurd voordat Disneyland Paris enige informatie gaf over de renovatie van het Disneyland Hotel, maar deze week het Disney toch iets laten weten. Ze hebben namelijk de allereerste concept-art vrijgegeven van hoe een nieuwe kamer in het Disneyland Hotel er zal uitzien. Ze hebben ook bevestigd dat het Disneyland Hotel een prinsessen thema zal krijgen.

7 juni 2021

Verkoop meubelen Disneyland Hotel

Tijdens de tijdelijke sluiting van Disneyland Paris en het Disneyland Hotel werd besloten om al te starten aan de voorbereiding van de renovatie van het hotel. Zo werd het Disneyland Hotel al volledig leeg gehaald en werden de meubelen te koop gezet bij een plaatselijke brocante. Ook veel kleinere objecten zoals koffiemokken en borden met de beroemde roze Tinker Bell afbeelding of koffiekannetjes uit Café Fantasia werden al aan mensen uit de buurt verkocht die het dan weer op hun beurt verkochten op Vinted.


Deze project tracker zal verder geüpdatet worden eens er meer informatie beschikbaar is.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Chinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianJapaneseSpanish
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com