Project tracker: Renovation Disneyland Hotel

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Renovation Disneyland Hotel is the last one of all Disney Hotels

Enkele jaren geleden werd er reeds aangekondigd dat het Disneyland Hotel, net als de meeste andere Disney hotels, ook een grondige update en renovatie zou krijgen. De renovatie zal niet alleen het hotel terug up-to-date maken maar ook een volledige her-thematisering. Dit is de laatste fase in het project om alle Disney hotels een renovaties te geven, met de grootste verandering bij Disney’s Hotel New York die een Marvel hotel geworden is.

A few years ago it was announced that the Disneyland Hotel, like most other Disney hotels, would also receive a thorough update and renovation. The renovation will not only bring the hotel up-to-date, but also a complete re-thematization. This is the final phase in the project to renovate all Disney hotels, with the biggest change at Disney’s Hotel New York which has become a Marvel hotel.28 april 2021
First concept new rooms Disneyland Hotel

Het heeft lang geduurd voordat Disneyland Paris enige informatie gaf over de renovatie van het Disneyland Hotel, maar deze week het Disney toch iets laten weten. Ze hebben namelijk de allereerste concept-art vrijgegeven van hoe een nieuwe kamer in het Disneyland Hotel er zal uitzien. Ze hebben ook bevestigd dat het Disneyland Hotel een prinsessen thema zal krijgen.

It took a long time for Disneyland Paris to provide any information about the renovation of the Disneyland Hotel, but this week they did. They have released the very first concept art of what a new room at the Disneyland Hotel will look like. They have also confirmed that the Disneyland Hotel will have a princess theme.

Renovation Disneyland Hotel

7 June 2021

Sale of the furniture Disneyland Hotel

Tijdens de tijdelijke sluiting van Disneyland Paris en het Disneyland Hotel werd besloten om al te starten aan de voorbereiding van de renovatie van het hotel. Zo werd het Disneyland Hotel al volledig leeg gehaald en werden de meubelen te koop gezet bij een plaatselijke brocante. Ook veel kleinere objecten zoals koffiemokken en borden met de beroemde roze Tinker Bell afbeelding of koffiekannetjes uit Café Fantasia werden al aan mensen uit de buurt verkocht die het dan weer op hun beurt verkochten op Vinted.

During the temporary closure of Disneyland Paris and the Disneyland Hotel, it was decided to start preparing for the renovation of the hotel. For example, the Disneyland Hotel was completely emptied and the furniture was put up for sale at a local flea market. Many smaller objects such as coffee mugs and plates with the famous pink Tinker Bell image or coffee pots from Café Fantasia were already sold to people in the neighborhood who did a re-sale on Vinted.


1 Oktober 2021

Ghost hotel Disneyland Hotel

Momenteel ziet het Disneyland Hotel er als een spookhotel uit, zeker ’s avonds als je het Disneyland Park verlaat nu het al een stuk vroeger donker is dan tijdens de zomer. Tijdens de dag valt het niet zo hard op dat het Disneyland Hotel niet open is, maar op het einde van de dag is het zelfs een beetje creepy om één van de centerpieces van Disneyland Paris op die manier te zien. En jammergenoeg is het nog voor een tijdje want de grote werkzaamheden moeten nog beginnen. Ze zijn nu pas aan de zijvleugels begonnen buiten het zicht van de gasten.

Currently, the Disneyland Hotel looks like a ghost hotel, especially at night when you leave the Disneyland Park when it gets dark a lot earlier than during the summer. During the day it is not so obvious that the Disneyland Hotel is not open, but at the end of the day it is even a bit creepy to see one of the centerpieces of Disneyland Paris that way. And unfortunately it is still for a while because the major work has yet to begin. They have only now started on the side wings out of sight of the guests.

1 january 2022

Hotel completely stripped

Momenteel kan je ’s avonds via de verschillende ramen, die vroeger kamers waren, binnen kijken in het Disneyland Hotel. Zo kan je zien dat het hotel volledig gestript is aan de binnenkant. Niets doet je nog denken aan het interieur van vroeger. Een groot project die nog maar pas begonnen is. Aan de buitenkant waar ook veel werk aan is, vooral de daken die vervangen moeten worden, daar is nog niets van te zien. Wij verwachten dat stellingen zeer binnenkort geplaatst gaan worden.

At the moment you can look into the Disneyland Hotel in the evening through the different windows, which used to be rooms. So you can see that the hotel has been completely gutted on the inside. Nothing reminds you of the interior of the past. A major project that has only just begun. On the outside, which also requires a lot of work, especially the roofs that need to be replaced, nothing can be seen yet. We expect construction scaffolding to be installed very soon.


22 Februari 2022

Werkzaamheden gestart aan de buitenkant

Het interieur van het Disneyland Hotel is al een tijd volledig gestipt, maar het duurde lang voordat we ook verandering zagen aan de buitenkant. Maar daar zijn ze nu gestart. Op plaatsen werd er al hout van de gevel verwijderd en ook aan de daken zijn ze al begonnen met het verwijderen van de dakpannen.


26 March 2022

Daken worden vernieuwd en aanpassingen aan de gevel

De renovatiewerken aan het Disneyland Hotel gaan verder en zijn intussen goed te zien. Vooral aan de daken valt het op dat ze snel aan het werken zijn op die daken volledig te vervangen. Aan de voorgevel worden er ook muren verzet om een grote ruimte aan de binnenkant te creëren.


12 April 2022

The new logo for the Disneyland Hotel!

PixieDust.be

25 April 2022

Werken gaan traag verder

De werken gaan verder aan de renovatie van het Disneyland Paris. Het gaat eerder traag, op een maand tijd is er aan de daken nog niet zo heel veel veranderd. Bij bepaalde torentjes zijn ze nog altijd aan hetzelfde dak bezig. Ze blijven ook verder schilderen aan de gevel van het hotel zonder grote stellingen te zetten, om zo de overlast naar de bezoekers zo minimaal mogelijk te houden.


14 Juli 2022

De renovatiewerken aan de gevel gaan sneller

Het is duidelijk dat ze het tempo om de gevel van het Disneyland Hotel te renoveren iets hoger gezet hebben. We zien constant daken die vernieuwd worden, een grote stukken van de facade die worden herschilderd. Het is vooral de voorkant van het middenstuk dat ze snel klaar willen hebben omdat dit de grootste impact heeft om de bezoekers die aan het Disneyland Park aankomen.

21 Augustus 2022

De renovatiewerken gaan iets trager veder

We hebben de indruk de werken door de verlofperiode iets trager gaan dan voorheen. Vooral toen ze de hoofdingang naar het Disneyland Park moesten sluiten om aan de toren met klok te werken kon het niet snel genoeg gaan aangezien dit een grote impact had om de doorstroom van vele gasten die het park willen bezoeken. Nu gaan de werken om de daken te vernieuwen verder aan de zijkant, toch zijn er nog heel daken te doen, vooral aan de kant van het Disneyland Park is er nog niet zoveel veranderd. Ook aan de binnenkant zijn we er nog lang niet. Als de ramen open staan kan je soms een beetje in de verschillende ruimtes kijken. Bij vele plafonds zien we de leidingen en elektriciteitskabels nog naar beneden hangen.


11 September 2022

Nieuwe ontwerptekening Frozen kamer Disneyland Hotel

Op de laatste dag van de D23 Expo werd tijdend het Parks panel een nieuwe tekening getoond van een nieuwe Frozen kamer/suite in het Disneyland Hotel. Helaas werd er ook aangekondigd dat het Disneyland Hotel niet terug zal openen in 2023 maar pas in 2024.

PixieDust.be

PixieDust.be

Deze project tracker zal verder geüpdatet worden eens er meer informatie beschikbaar is.🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


2 thoughts on “Project tracker: Renovation Disneyland Hotel

  1. Logischer wijze zou ik denken tegen de zomer van 2023, maar het is onvoorspelbaar om te weten als ze deze deadline gaan halen aangezien deadlines halen niet hun sterkste punt is.

Comments are closed.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com