PYM Kitchen in Avengers Campus Paris (Review 2022)

Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.
PixieDust.be

Restaurant des Stars is terug geopend in het Walt Disney Studios Park maar heeft een grote update gekregen met de komst van Avengers Campus en heet voortaan PYM Kitchen.


In dit experimentele lab-restaurant geniet je van een buffet vol gerechten en snacks met bijzondere maten. De koks gebruiken de PYM Particle-technologie van Ant-Man and The Wasp om ingrediënten te verkleinen of te vergroten.
Ontvangst 4/5 :

Tijdens de vooropening van Avengers Campus voor jaarpashouders kregen we de mogelijkheid om een tijdslot te reserveren om het vernieuwde themaland te betreden inclusief een reservatie voor het PYM Kitchen restaurant.


Na het tonen van de reservatie mochten wij direct naar binnen en kregen we een tafel aangeboden in het linker gedeelte van het restaurant, de medewerker die ons begeleide naar de tafel verschoof de tafels zo zaten we wel redelijk dicht bij andere mensen en was het soms lastig om opnieuw terug naar het buffet te lopen.


Gasten mogen één frisdrank uitkiezen die inbegrepen is in de prijs en kunnen eventueel kiezen voor een extra alcoholische drank of cocktail voor een meerprijs. Iets wat wij meestal vragen is een extra gratis karaf drinkwater en in dit restaurant is de karaf in de vorm van een laboratorium fles.


Bij het ontvangst van onze drank kregen wij ook een mega pretzel aangeboden door de medewerker die ons bediende aan een metalen haak
Aanbod / Eten : 3/5

Het grote pluspunt in dit restaurant is dat het grootste deel van het aanbod meegaat in de thematisatie, zo kun je kiezen uit een groot stuk mega hamburger of een extreem kleine corndog. Dit zijn allerlei experimenten van die koks die gebruik maken van de PYM Particle-technologie.


Vooral bij de desserts komt de thematisatie helemaal tot zijn recht zo kun je kiezen uit een mega Oreo koek, aardbeientaart, madeleine, reuze donut en meer. Net zoals bij Restaurant des Stars is het aanbod van desserts nog altijd zeer groot en zelfs de ijsmachine is teruggekeerd met voor het eerst Frozen Yogurt in Disneyland Paris.


Het aanbod van dit restaurant is wel zeer Amerikaans met veel fastfood producten op het buffet wat bij Restaurant Des Stars iets minder was en ook de keuze van voorgerechten of koude groenten is hier veel minder, er was ook geen soep beschikbaar tijdens ons bezoek.


Ook is het goed om te weten dat in dit restaurant geen Disney snackjes verkrijgbaar zijn zoals die van de 30ste verjaardag en ik ga er vanuit dat dit ook het geval zal zijn voor seizoenen zoals Halloween en Kerst. Als je dit wel graag gehad hebt kun je in één van de andere restaurants eten in de Disney Parken of Disney Hotels.Thematisatie: 5/5

De transformatie van Restaurant des Stars naar PYM Kitchen is een grote verbetering op vlak van thematisatie, vooral de facade en het interieur. Restaurant Des Stars was gethematiseerd in art-deco-stijl maar buiten een paar posters van Hollywood sterren was het een zeer kaal restaurant, voor de opening van Ratatouille: The Adventure kwam chef Remy in dit restaurant gasten begroeten aan tafel die tot leven gebracht werd als kleine animatronic.


Ik heb altijd Bistrot Chez Remy één van de beste gethematiseerde restaurants gevonden van Disneyland Paris door de decoratieve elementen maar op de kaart staan er weinig tot geen speciale gerechten geïnspireerd op Ratatouille of het restaurant, hier in PYM Kitchen is dat wel veel beter.


In het begin hadden we wel schrik als de thematisatie zou passen als buffet restaurant aangezien de versie in Disneyland California PYM Test Kitchen een counterservice restaurant is zoals Stark Factory. Buiten het feit dat we in Parijs een buffet versie gekregen heeft onze versie meer decoratie gekregen en is het restaurant een stuk groter.


Persoonlijk vind ik het wel een klein beetje spijtig dat onze versie geen levensgrote Coca blikken en ketchup fles tegen de plafon gekregen heeft, hoogstwaarschijnlijk omdat we in Disneyland Paris nooit Coca Cola freestyle machines zullen krijgen aangezien het gratis navullingen van frisdrank verboden is in Frankrijk.


PixieDust.be

Prijs / Kwaliteit: 3/5

PYM Kitchen en het eten is een echte attractie op zich. Nergens in Disneyland Paris kan momenteel een gelijkaardig ervaring meemaken. PYM Kitchen heeft de plaats ingenomen van onze vorige nummer 1, het buffet van DownTown Restaurant in Disney’s Hotel New York The Art of Marvel. Beiden zijn duurdere buffetten dan in de rest van Disneyland Paris, bij Downtown Restaurant betaal je 42€ (excl.drankje) en bij PYM Kitchen betaal je 41€ per persoon (incl. 1 frisdrank). In beide restaurants is het 30€ voor kinderen.


Het buffet van PYM kitchen is dus niet het duurste in Disneyland Paris. Ander buffetten in het park zijn meestal 38€ per persoon en 22€ voor kinderen (incl. 1 drankje). Uitzondering hier Plaza Gardens Restaurant die ’s avonds een buffet aanbied aan 69€ per persoon omdat het met Disney characters is. Het goedkoopste buffet vind je nog altijd bij Disney’s Hotel Santa Fé en Disney’s Davy Crockett Ranch aan 34€ per persoon.


PYM Kitchen

Totaal: 4/5 

Als je een grote fan bent van Marvel is een bezoekje aan PYM Kitchen zeker een aanrader aangezien de beleving van dit restaurant bijna een attractie op zich is waar eten en drinken een verhaal vertellen. Ben je een minder groot Marvel fan dan kun je altijd terecht bij Stark Factory voor pizza, pasta of een salade.


Vergeet zeker niet op voorhand een reservatie te maken in de Disneyland Paris App voor één van de restaurants, dat kan 6 maanden van tevoren wanneer je verblijft in een Disney Hotel en 2 maanden zonder verblijf.


PYM Kitchen in Avengers Campus Paris (Review 2022)Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com