Rachel Zegler (live-action Sneeuwwitje) bezocht onlangs Disneyland Paris

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Af en toe krijgt Disneyland Paris grote sterren over de vloer en dat was onlangs opnieuw het geval want Rachel Zegler deelde enkele foto’s van haar bezoek aan het Disneyland Paris op sociale media.

Misschien zijn er enkele mensen die Rachel Zegler nog niet kennen aangezien de Amerikaanse actrice onlangs haar debuut maakte op het grote scherm als Maria Vasquez in het muziekdrama West Side Story, voor deze rol won de actrice een Golden Globe. Met haar leeftijd van 20 jaar was ze één van de jongste winnares ooit voor deze prijs.

Binnenkort ga je deze actrice ook kunnen bewonderen in de nieuwe Disney live-action film van Sneeuwwitje, er is al veel geschreven geweest online over deze film en er was ook felle kritiek omdat het ouderwetse verhaal te veel zou aangepast worden in de nieuwe versie.

De actrice zelf is duidelijk een grote fan van het personage dat ze binnenkort mag vertolken in de nieuwe Live-action film aangezien ze verschillende foto’s online deelde van de wensput van Sneeuwwitje naast het Kasteel van Doornroosje en poster van de Blanche-Neige et les Sept Nains attractie in het Disneyland Park. Ook vroeg Rachel aan haar volgers op Twitter op welke plaats Sneeuwwitje te ontmoeten was.

Rachel Zegler
Het was al niet de eerste keer dat Rachel Zegler een bezoek bracht aan Disneyland Paris want dat deed ze een jaar geleden ook.
PixieDust.be
PixieDust.be

Blanche-Neige et les Sept Nains in Disneyland Park

Rij in een mijnwagentje door het magische land van Sneeuwwitje en ontdek hoe de zeven dwergen haar hielpen de boze koningin te verslaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com