Agrabah Café (Review 2022)


Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Stap van je magische tapijt en neem plaats in de betoverende gangen van het Agrabah Café, een oude Arabische markt waar een prachtig Marokkaans en Midden-Oosters feest al je wensen doet uitkomen.


🎥 VIDEO:


Ontvangst 4/5 :

Geloof het of niet, maar dit was ons eerste bezoek aan het buffetrestaurant Agrabah Café in het Disneyland Park, we hadden wel deze locatie reeds bezocht voordat het werd veranderd van “Bazaar” (Arabische markt met verschillende winkels) en tijdens het Lion King & Jungle Festival in de zomer van 2019 voor een interview met Euro Disney SCA CEO, Natacha Rafalski.


Als “die-hard” Disneyland Paris fans vonden we het tijd om dit prachtige restaurant eens te proberen. Ondanks dat het één van de drukste periodes was van het jaar (eind oktober tijdens het Halloween Seizoen), was het redelijk simpel om te reserveren voor diner.


Bij aankomst werd gecontroleerd als we een reservatie hadden en werden we doorgestuurd naar de kassa. Na betaling kregen we direct een plaats aangewezen zeer dicht bij het buffet. Een klein minpuntje was dat de lamp boven onze tafel defect was waardoor onze tafel donker was. Aangezien Agrabah Café een buffetrestaurant is, was er niet veel bediening aan tafel behalve een medewerker die instond voor het opruimen van de tafels en het brengen van de drank.


Agrabah Café

Aanbod / Eten : 3/5

De reden waarom we nooit veel interesse hadden in dit restaurant was omdat we schrik hadden dat we veel geld zouden kwijt zijn en het aanbod van Midden-Oosters eten niet onze smaak zou zijn. Heel veel van het aanbod in dit restaurant ga je niet vinden de andere buffetrestaurants. Maar het zorgt wel voor een unieke culinaire ervaring en verademing naast alle fastfood in andere restaurants.


Zeer uitgebreide voorgerechten met onder andere couscous, verse groenten en broodjes om te combineren met verschillende tapenades. Als hoofdgerechten waren er veel soorten rijst, curry’s en sauzen. Veel van de hoofdgerechten waren redelijk pikant.


Om te eindigen waren er allerlei traditionele Midden-Oosterse desserts zoals baklava en er waren ook enkele speciale desserts voor de 30ste verjaardag van Disneyland Paris. Helaas was er geen gethematiseerd eten van de populaire Disney film Aladdin (Genie, Aladdin, Jasmine,..) We sloten ons diner af met de heerlijke muntthee, één van de specialiteiten van het Agrabah Café. (extra betalend)


Agrabah Café

Het aanbod van het eten in dit restaurant is misschien niet zo toegankelijk voor moeilijke eters en voor kinderen, zo was er ook geen speciaal kindermenu wat je wel hebt in andere buffetrestaurants.Thematisatie: 4,5/5

Ik heb veel herinneringen aan dit gebied toen het nog de BAZAAR was. In dit grote overdekte deel van Adventureland vind je nog steeds de bordjes en deuren met namen van de kleine oude winkeltjes. Jammer dat ze er een restaurant van hebben gemaakt, nu zien veel bezoekers het mooie interieur niet meer. Het is ook te zien dat het geen restaurant was bij de opening want gasten moeten naar buiten als ze naar het toilet willen.


Dit is waarschijnlijk één van de beste gethematiseerde restaurants in Disneyland Paris, je zou bijna vergeten dat je in Frankrijk zit maar echt in het Midden-Oosten of in het Marokko paviljoen van Epcot. Er zijn ook weinig verwijzingen naar Disney of naar de populaire Disney film Aladdin behalve het bord “L’ Echoppe d’Aladin”.Prijs / Kwaliteit: 3/5

De prijs van het buffet in het Agrabah Café is hetzelfde als in de meeste buffetrestaurants in Disneyland Paris maar het aanbod vinden wij kleiner en zouden misschien eerder voor een andere buffetrestaurant kiezen.


Om positief te eindigen moeten we wel zeggen dat we na lange tijd nog eens verrast waren om eens iets anders te kunnen eten dan wat we gewoon zijn in Disneyland Paris. Als je het Resort vaak bezoekt kan het aanbod van eten er ééntonig worden, aangezien er amper veranderingen plaatsvinden bij het aanbod van de quick service restaurants.


Agrabah Café

Totaalscore Agrabah Café: 7,25 / 10

PixieDust.beGeef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com