Review: Chuck Wagon Cafe at Hotel Cheyenne 2021

Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

We overnachten zelden tot bijna nooit in Disney’s Hotel Cheyenne maar wel brengen we het hotel graag eens een bezoekje om te gaan eten in het Chuck Wagon restaurant. Net zoals bij andere all-you-can-eat-restaurants in Disneyland Paris is het momenteel niet meer mogelijk om zelf je eten te kiezen bij het buffet, in plaats kun je momenteel onbeperkt verschillende bordjes bestellen.
Ontvangst: 3/5

We waren de eerste gasten van de avond (18:00) en vaak verloopt de bediening in de buffet restaurants in het begin een beetje stroef. Er worden heel wat medewerkers ingeschakeld om er voor te zorgen dat iedereen kan genieten van een soepele bediening omdat bezoekers aan hun tafel de hele tijd moeten blijven zitten.


Door het feit dat er zoveel medewerkers rondlopen die weinig tot geen werk hebben kan de sfeer in het begin een klein beetje ongemakkelijk zijn maar in de loop van de avond als er steeds meer andere gasten komen, komt de bediening goed op gang en kun je altijd snel vragen voor nieuwe bordjes.


PixieDust.be

Het was duidelijk dat Disney’s Hotel Cheyenne nog maar recentelijk opnieuw heropend is en dat veel medewerkers nieuw waren. Het kassasysteem herkende zelfs onze jaarkaarten niet meer voor de -15% korting, dit werd dan manueel opgelost door een manager. Ook is de contact tracing met QR codes iets compleet nieuw, zeker voor medewerkers van een oudere generatie die al ruime tijd werken voor Disneyland Paris. Uiteindelijk hebben wij geholpen met onze telefoon voor een kleine demonstratie.


PixieDust.be

Bediening 2,5/5

Na de betaling kregen we een plek aangewezen achteraan in het restaurant en kregen we uitleg over de aangepaste buffet formule en mochten we één drankje bestellen dat ingegrepen was in de prijs. Achteraf kregen we een formulier met het volledig aanbod en een balpen. Op het formulier moesten we eerst opschrijven welke gerechten we wilde bestellen en konden dit daarna afgeven aan de bediening.


We hadden besloten om eerst te kiezen voor de voorgerechten en kregen het formulier terug samen met onze bestelling en doorkruisten de gerechten die we al besteld hadden om misverstanden te voorkomen. Er liepen veel Cast Members rond met verschillende verantwoordelijkheden en die daar niet van afweken. Zo ging onze bestelling soms eerst naar één Cast Member om vervolgens door gegeven te worden aan een andere Cast Member die het dan nog eens riep naar een collega die uiteindelijk ons eten ging halen. Ook onze borden werden meestal niet of niet op tijd afgeruimd omdat het niet de taak was van de Cast Member die toen net in onze buurt was of onze tafel soms met lege handen voorbijkwam.


De bediening liep voornamelijk in het Frans, waarschijnlijk door het feit dat veel cast members nieuw waren en er nog niet veel internationale bezoekers hun weg vinden naar Disneyland Paris door de huidige reisbeperkingen. Wij spreken voornamelijk Engels omdat dat voor ons het makkelijkste is, maar hoe meer Engels wij spraken hoe meer zij antwoorden in het Frans. Gelukkig spreken we toch een klein beetje Frans maar ik kan me inbeelden dat dit voor veel internationale bezoekers vervelend kan zijn.


PixieDust.be

Aanbod: 4/5

Het aanbod en keuzes van het eten was altijd één van de reden waarom we vaak kozen om in dit restaurant te eten, en ondanks de aangepaste formule zijn we nog steeds tevreden uit de keuze die we hadden.


Het aangepaste buffet heeft zo zijn voordeel. De bordjes waren zeer goed samengesteld en bij een buffet ben je soms vaker geneigd om verschillende gerechten door elkaar te nemen.Veel van de gerechten die het restaurant serveert passen ook zeer goed in het thema van het hotel (Western). Je kon ook enkele gerechten kiezen van de kaart die ze serveren in Cowboy Cookout Barbecue zoals de Cow Boy platter met ribbeltjes, kip en kruidenworst. En ook stond er een Apple Crumble op het menu die ons doet denken aan de voormalige Buffalo Bill’s Wild West Show in Disney Village.Het was ook mogelijk een portie frieten te bestellen voor de mensen die dat wensen.


PixieDust.be

Prijs / Kwaliteit: 4/5

Meningen over prijs-kwaliteitverhouding kunnen verschillen het is vooral belangrijk dat je zelf tevreden bent en smaken en behoeften bij mensen zijn gelukkig allemaal verschillend. Het is wel belangrijk als je voor een All-You-Can-Eat formule kiest dat je ook best wat honger hebt. Ben je maar een kleine eter dan raden we je aan naar de bar van het hotel te gaan en daar een snack te kiezen.


Niet zo lang geleden deden wij ook het buffet in het Downtown restaurant in Disney’s Hotel New York – The Art Of Marvel en daar kregen we geen drankje inbegrepen in de prijs, maar hier wel. Ook kan je in alle All-You-Can-Eat restaurants een gratis karaf water vragen, in Frankrijk is dat heel normaal.


De prijs, zonder kortingen van jaarpassen, is hier 32 euro per persoon met 1 drankje in vergelijking met de 40 euro per persoon zonder drankje in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Omdat wij wel houden van het eten dat ze daar serveren vinden wij de prijs/kwaliteit hier goed. Mensen die graag wat verfijnder eten of een aantal mooie visgerechten willen, raden we aan een ander restaurant te kiezen.


PixieDust.be

Eindbeoordeling

Als je meer tijd wilt spenderen in Disney’s Hotel Cheyenne tijdens je verblijf is het zeker de moeite waard om in dit restaurant te eten. Ook moet je dan geen rekening houden met de vroege sluitingsuren van sommige restaurants in de Disney Parken.


We hebben tijdens dit verblijf ook een bezoek gebracht aan Rainforest Café en King Ludwig’s Castle (Disney Village) en als je het daarmee vergelijkt is de prijs/kwaliteit en de ervaring naar onze mening beter in een restaurant van de Disney Hotels.Totaal beoordeling: 3,5 op 5


TIP: Na je bezoek aan Chuck Wagon Cafe kun je in de Red Garter Saloon (bar naast het restaurant) genieten van een heerlijke cocktail.


PixieDust.be


Video:Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com