Review: Downtown Restaurant at Hotel New York – The Art Of Marvel

Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Het hoogtepunt van dit jaar in Disneyland Paris is absoluut de (her)opening van Disney’s Hotel New York – The Art Of Marvel en er zijn een hele hoop vernieuwde ervaringen die je kunt beleven. Zo probeerde we een tijdje geleden het vernieuwde Downtown Restaurant en dit is wat we er van vonden:Ontvangst: 2/5

Ondanks dat er geen tafels meer vrij waren volgens de Disneyland Paris app hadden wij dezelfde dag toch nog een reservatie kunnen bemachtigen via de receptie van het hotel. Net zoals in de rest van Disneyland Paris zijn de buffet restaurants momenteel aangepast, zo moeten de gasten aan hun tafel blijven zitten en kunnen ze onbeperkt verschillende gerechten bestellen op de kaart.


Wij hadden een reservatie vlak nadat het restaurant opende en meestel loopt de bediening dan een beetje stroef. We kregen een tafel aangewezen in het restaurant door een medewerker die ons er kordaat op wees dat we onze mondmasker moesten aanhouden (wat we sowieso deden) tot we begonnen te eten, iets te kordaat waardoor je je precies als een stout kind in een school voelde in plaats van een klant in een restaurant. Na het krijgen van de kaart besefte we al rap dat er iets fout was met die kaart die we kregen want die had een zeer beperkte keuze. Hierna had ik de Disneyland Paris app geopend en zag dat de menu in de app veel uitgebreider was dan de kaart die we hadden gekregen.


We spraken een medewerker aan die onze drankjes kwam brengen, maar de medewerker liep al snel terug weg zonder iets tegen ons te zeggen omdat ze blijkbaar geen woord Engels verstond. Even later kwam er een collega met een recentere menu zoals in de Disneyland Paris App en konden we beginnen met bestellen.


Daarnaast viel de verlichting geregeld uit in het restaurant en ging het betalen aan de kassa met de betaalkaart niet vlot.


PixieDust.be

Bediening: 3/5


In tegenstelling tot in Chuck Wagon Café (Disney’s Hotel Cheyenne) moesten wij geen formulier invullen om te bestellen en mochten wij gewoon vragen aan de serveerster van onze tafel wat we graag wilde eten. De serveerster van onze tafel deed zeer goed haar best en probeerde zo goed mogelijk Engels te spreken, ondanks dat het niet zo makkelijk was voor haar en ze vertelde ons ook verschillende verhalen dat ze al een hele tijd werkte voor Disneyland Paris.


Door het feit dat er nog niet zoveel gasten waren in het restaurant en de cast members niet zo veel werk hadden was de serveerster van onze tafel bijna niet weg te krijgen en was ze heel nieuwsgierig omdat we veel foto’s en filmpjes maakten tijdens onze diner en dat was met momenten wat ongemakkelijk. Toen er meer gasten in het restaurant waren had ze ook andere tafels op te bedienen en kregen we even tijd voor onszelf. Een stuk aangenamer eten ook als er niet constant iemand staat te kijken.


PixieDust.be

Aanbod: 5/5

In dit restaurant krijg je keuze uit Amerikaanse, Italiaanse en Chinese gerechten met een knipoog naar verschillende wijken van New York en specialiteiten.


Ondanks dat je momenteel niet zelf naar het buffet mag lopen is er toch nog een groot aanbod om uit te kiezen en de keuze was net iets uitgebreider dan in andere buffet restaurants in het Franse Disney resort.

Thematisatie: 4/5

Met Disney’s Hotel New York – The Art Of Marvel pakte Disneyland Paris groots uit met de thematisering van het vernieuwde hotel. Met op elke verdieping een andere Marvel held die centraal staat en met de vele Marvel kunstwerken. Toch bleef het thema New York voor de ontwerpers het belangrijkste zodat mensen die niks met Marvel hebben ook kunnen genieten van het hotel. En ook in het Downtown Restaurant staat het thema New York centraal met hier en daar enkele verwijzingen naar Marvel superhelden.


De Chinese, Italiaanse en Amerikaanse specialiteiten waren een goede keuze om te gebruiken als concept en zo is het eten ook gefocust op New York en niet op Marvel. Op het einde van de diner kunnen gasten wel kiezen uit enkele Marvel desserts maar ook uit een een assortiment kazen, Focaccia en/of een fruitsalade.Alle bordjes werden zeer mooi gedresseerd maar we waren vooral een grote fan van de Chinese Dim Sums omdat deze geserveerd werden in een speciaal doosje en ons ook doet denken aan die leuke Pixar short.


PixieDust.be

Prijs / Kwaliteit: 3/5


De prijs van dit buffet is hier iets duurder en er is ook geen drank inbegrepen, wel is het aanbod iets uitgebreider dan andere buffet restaurants en zijn de gerechten ook van een hogere kwaliteit.


Soms gaan wij ook al eens iets eten Disney Village en zijn we niet altijd zo blij met de porties die we krijgen en moeten we achteraf ook best veel betalen voor wat we krijgen en worden we meestal opgejaagd om snel te vertrekken zodat er opnieuw plek is voor nieuwe klanten. Dit gevoel hadden wij hier niet en na ons diner hadden wij meer dan genoeg gegeten en mochten we nog even op ons gemak blijven zitten.


PixieDust.be

Eindbeoordeling:


Ondanks dat de ontvangst niet zo fantastisch verliep in het begin heeft het eten de ervaring van ons diner naar veel hoger niveau getrokken en waren wij positief verrast van dit all-you-can-eat restaurant.


Bij onze volgende overnachting in Disney’s Hotel New York – The Art Of Marvel gaan we zeker proberen om opnieuw een reservatie te bemachtigen. Wij raden dit restaurant absoluut aan.


PixieDust.be


Totaal beoordeling: 3,5 op 5


TIP: Reserveer een tafel via de Disneyland Paris App vanaf 60 dagen voor je aankomst.Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com