Review: Dream Castle Hotel at Disneyland Paris

Enkele weken geleden gingen wij voor de allereerste keer overnachten in Dream Castle Hotel bij Disneyland Paris. Dit is geen Disney hotel, maar wel een partner hotel van Disneyland Paris. Dat zorgt ervoor dat er wel enkele voordelen zijn zoals de gratis bussen die je de hele dag van en naar de Disney Parken brengt en ze zijn ook dichtbij. Bij het hotel is er ook parking en ontbijt inbegrepen.

Pas op: Je krijgt geen toegang tot de Extra Magic Time ’s morgensvroeg in de Parken, dit is enkel voor gasten van de Disney Hotels en niet voor de Partner Hotels.

 

PixieDust.be

 

 • De Aankomst
  • De aankomst ging best vlot. Je kan gewoon de parking oprijden, een parkeerplaats is makkelijk te vinden en dan richting de receptie. In de buitenzone mist het hotel wel de “puntjes op de i” wat betreft onderhoud, maar zo’n situaties zijn typisch voor Frankrijk waar ze niet zo punctueel zijn.

PixieDust.be

 • Onze Kamer
  • Onze kamer was wat we verwacht hadden, gezellig aangekleed. Wel iets kleiner dan kamers in Disney Hotels zoals Sequoia Lodge of Newport Bay Club. De kamers doen mij ook enorm denken het Magic Circus hotel die naast Dream Castle te vinden is. Beide hotels worden bestuurd door hetzelfde bedrijf.
  • De kamer was netjes, er was ook een waterkoker te vinden om koffie of thee te maken. Onder de TV was er ook een koelkast. Verder heeft de kamer een super groot bed, een zetel, een bureau en ook een stapelbed wat leuk kan zijn voor kinderen.
  • De badkamer was netjes, net voldoende groot en had een ligbad. Hier hadden wij wel een defect aan de wastafel zodat het water niet meer kon weglopen. Maar aangezien we daar toch maar voor 1 nacht waren, hebben we daar weinig last van gehad.
  • Onze kamer was gelegen aan de voorkant van het hotel, op de eerste verdieping, en héél dicht bij de ingang van hotel maar toch hadden wij geen lawaai, het kamers waren heel stil. Er is ook een goeie verduistering aanwezig zodat het voldoende donker is om te slapen. En niet te vergeten airco voor tijdens de warme zomerdagen.

PixieDust.be

PixieDust.be

PixieDust.be

PixieDust.be

PixieDust.be

PixieDust.be

PixieDust.be

 

 • Het Ontbijt
  • Net zoals bij de meeste partner hotels is er ontbijt inbegrepen, integenstelling tot de Disney Hotels waar je tegenwoordig uw ontbijt als supplement moet boeken. Het ontbijt was goed, voldoende aanbod en variatie. De ruimte waar het ontbijt gegeven wordt is beneden en aangrenzend aan de tuin. Het is er wel luidruchtig als er veel mensen tegelijk naar het ontbijt komen en als er veel kinderen aanwezig zijn.

PixieDust.be

PixieDust.be

PixieDust.be

PixieDust.be

PixieDust.be

PixieDust.be

PixieDust.be

 

 • De Faciliteiten
  • Van de faciliteiten zoals de fitness ruimte, het zwembad of de bar en het restaurant hebben wij geen gebruik gemaakt aangezien we daar maar voor 1 nacht waren en je sowieso toch de meeste tijd in de Disney Parken doorbrengt. Verder is er ook nog een officiële Disneyland Paris winkel te vinden in het hotel waar je terecht kan voor je laatste aandenken aan je trip.

PixieDust.be

 

Onze Score: 7/10

Meer info of zelf je kamer boeken in Dream Castle Hotel, kijk dan hier >

PixieDust.be

 

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com