Review: Standard room at Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

De meeste kamers in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel zijn Superior Rooms (naam voor de standaard kamers). Dit zijn dus de kamers waar de meeste mensen in gaan verblijven, als ze geen speciale gethematiseerde suite boeken of een upgrade naar een Empire State Club kamer.

PixieDust.be

De kamer (score 4/5 ****)

De kamers zijn modern en voelen groot aan, zeker als je een kamer hebt waarvan er 1 groot tweepersoons bed is en één slaapbank die naar een comfortabel bed kan worden omgevormd. Gebruik je de slaapbank niet dan heb je lekker veel ruimte en er een extra salon bij. De kamers zijn uitgerust met grote zeer goeie bedden, er zijn ook veel kussens aanwezig in de kamer voor mensen die graag met meerdere kussens slapen. Hoewel de kamer niet meer volledig in tapijt is zoals vroeger, zorgt een stukje tapijt in het midden van de kamer wel voor een zekere gezelligheid en aankleding. De “eye-catcher” in de kamer is uiteraard de grote spiegel die zorgt dat de kamer nog groter lijkt dat hij is. Het leuke is dat er een grote televisie in de spiegel verwerkt zit. Alhoewel je hier in een Disney hotel zit is de thematisatie minimaal gehouden, behalve de 2 Marvel gethematiseerde kaders aan de muur is er anders geen specifieke thematisatie te vinden. Daarom is dit hotel misschien ook meer geschikt voor volwassenen en minder voor gezinnen met kinderen die liever volledig in de Disney sfeer willen zitten. De keuze om de kamers neutraal te houden is een bewuste keuze van Disneyland Paris omdat er in het hotel ook een groot convention center is waardoor veel kamers vaak geboekt worden door zakenlui die een meer neutrale look van de kamers verkiezen.


PixieDust.be

Voorzieningen (score 5/5 *****)

De voorzieningen zijn zeer goed. Er niets wat je echt mist op de kamer. Er is een koelkast te vinden alsook een koffiemachine en een waterkoker zodat je bij het ontwaken onmiddellijk een kopje koffie of thee kan nemen. Een smart-tv zit in de spiegel verwerk, een tv met veel keuzes van zowel verschillende kanalen als extra filmpjes dat je kan opvragen zoals trailers van Disney+, video’s van de Disney Parken of van het hotel waarin je verblijft. Je kan er ook een preview bekijken van andere Disney Parken zoals Disneyland, Walt Disney World en zelfs de Disney Cruise Line. Je hebt er ook een ingebouwde Google Chromecast waardoor je in principe kan kijken naar wat je wilt. Wat zeker een upgrade is in vergelijking met oudere kamers is de aanwezigheid van veel en verschillende stopcontacten. Je vindt er verschillende Europese stopcontacten, maar ook Amerikaanse stopcontacten en USB aansluiting wat het extra makkelijk maakt om bijvoorbeeld je iPhone op te laden. Verder vind je ook nog een kluisje waar een stopcontact in verwerkt zit. Je krijgt er ook een badjas en sloffen om te gebruiken of om eventueel naar het zwembad te gaan. Je vindt er ook een haardroger en strijkijzer.

PixieDust.be

De badkamer (score 5/5 *****)

De badkamer is ruim genoeg en beschikt over een schuifdeur. De badkamers kunnen ofwel een ligbad hebben of een inloopdouche. Het hangtoilet is in de badkamer gelegen. Er is een grote spiegel met verlichting rond de spiegel, er is ook een kleine spiegel om te scheren en een haardroger te vinden. Je vindt er verschillende badproducten zoals douchegel, shampoo en conditioner.

PixieDust.be

Opbergruimte (score 4/5 *****)

Er is voldoende opbergruimte om enkele dagen te kunnen blijven. Je vind er een kast met kapstokken, een plaats om je trolley of extra zakken te zetten en de bedden zijn ook hoog genoeg gemaakt dat je grote koffers onder het bed kan schuiven. Onder de kluis is er ook een kast te vinden die helemaal bestaat uit verschillende lades.


VideoTranslate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com