Rondleidingen in de parken van Disneyland Paris (NL)

Wist je dat je in Disneyland Paris ook een rondleiding kan krijgen om alle verborgen details, verhalen en referenties te ontdekken? Je hebt rondleidingen in beiden parken, een algemene rondleiding in het Disneyland Park of het Walt Disney Studios Park en een gethematiseerde rondleiding van de Tower of Terror.


Disneyland Park rondleiding

De rondleiding door het Disneyland Park duurt ongeveer 2 uur en kost 50€ per persoon (30€ voor kinderen van 3 t/m 11 jaar) en begint om 13:00 of om 14:00 uur bij City Hall. Er zijn ook verschillende talen beschikbaar. De rondleiding is gratis voor kinderen tot 3 jaar.

PixieDust.be


Walt Disney Studios Park rondleiding

De rondleiding door het Walt Disney Studios Park duurt ongeveer 1,5 uur en kost 50€ per persoon (30€ voor kinderen van 3 t/m 11 jaar) en begint om 15:00 uur bij Studio Services. De rondleiding is gratis voor kinderen tot 3 jaar.

PixieDust.be


Tower of Terror rondleiding

Best wel een unieke rondleiding is die van de Tower of Terror attractie in het Walt Disney Studios Park. Tijdens deze rondleiding ontdek je de geheimen van het hotel en krijg je een unieke kijk achter de schermen. Na de rondleiding kan je onmiddellijk de attractie zelf beleven. Deze rondleiding kost 40€ per persoon (24€ voor kinderen van 3 t/m 11 jaar) is alleen beschikbaar in het Frans en is enkel mogelijk op woensdag en zaterdag tijdens de voormiddag.

PixieDust.be


Disneyland Paris VIP Tour

Mag het wat meer zijn en wil je je echt als een VIP voelen in Disneyland Paris, dan is ook dat mogelijk. Je kan een speciale VIP rondleiding reserveren waarbij je gedurende 5u een persoonlijke gids ter beschikking krijgt die je meeneemt doorheen de Disney Parken. Een zo’n gids zorgt voor heel wat voordelen, zo krijg je geserveerde plaatsen voor Disney Stars On Parade en het avondspektakel Disney Illuminations in het Disneyland Park. Hij/zij maakt ook jouw reserveringen voor een restaurant en neemt je ook mee op alle attracties zonder in de wachtrij te moeten staan. Zo’n VIP rondleiding is beschikbaar voor maximaal 10 personen per gids en kost 1250€ tijdens het laagseizoen en 700€ tijdens het hoogseizoen. Ben je met een groep van 10 personen dan kan je die prijs delen en komt dit op een bedrag van 125 euro per persoon in het laagseizoen. (tickets voor de parken niet inbegrepen). *Prijzen kunnen altijd veranderen, bekijk daarom zeker de speciale online Special Activities brochure voor de meest recente info en prijzen.

PixieDust.be


Reserveren

Zo’n rondleidingen kan je reserveren bij City Hall in het Disneyland Park of bij Studio Services in het Walt Disney Studios Park. Je kan het best op voorhand reserveren en daarvoor bel je naar het reserveringsnummer van Disneyland Paris of mail je naar dlp.disney.special.activities@disney.com voor meer informatie.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com