RunDisney was een klein beetje opnieuw terug in Disneyland Paris


Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Veel fans van het loopevenement “RunDisney” zullen helaas hun favoriete event moeten missen aangezien Disneyland Paris het niet wilde organiseren voor betalende bezoekers dit jaar, maar de traditie van een RunDisney in de maand September blijft aangezien er vandaag een kleinschalig loopevenement georganiseerd werd voor medewerkers van Disneyland Paris.

Het parcour voor het exclusieve cast member loopevenement starte in Main Street USA door het hele Disneyland Park om erna backstage naar het Walt Disney Studios Park te lopen door de attractie Cars: Road Trip en te eindigen op Production Courtyard, dat meestal ook de eindstreep was tijdens voorbije RunDisney evenementen voor bezoekers. Na een parcour van 5km kregen cast members een medaille met het logo van de 30ste verjaardag van Disneyland Paris erop.

Onduidelijk wanneer RunDisney zal terugkeren voor betalende gasten:

Als Disneyland Paris opnieuw het populaire RunDisney event zal organiseren in de nabije toekomst voor betalende bezoekers is momenteel onduidelijk. In 2020 waren er plannen voor maar liefst twee RunDisney evenementen met de traditionele run in September en voor het eerst een Prinsessen Run tijdens de maand mei. Helaas konden beide niet doorgaan vanwege de pandemie.

PixieDust.be
PixieDust.be

Disneyland Paris Betoverende Kerst 2022

Wacht niet te lang om je verblijf te boeken in Disneyland Paris tijdens het aankomende Kerstseizoen. Hoe vroeger je boekt hoe lager de prijzen en hoe hoger de beschikbaarheid !

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com