Safety nets on roofs all over Fantasyland

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Enkele jaren teug was het onderhoud in Disneyland Paris zo slecht dat er op vele gebouwen netten werden aangebracht, vooral op de daken van gebouwen om vallende brokstukken op te vangen en ze zo niet op het hoofd van de gasten te doen vallen. Zo kon je er toen in Main Street USA vinden bij het Main Street Transportation gebouw en ook op het dak van Big Thunder Photographer. Maar intussen waren ze allemaal verdwenen door Project Sparkle waardoor heel wat van het Disneyland Park werd gerenoveerd. Maar wie dacht dat de netten voor altijd weg waren heeft het mis, want ze zijn helemaal terug.

In Fantasyland kan je er bijna niet naast kijken. Op bijna alle daken die uitgerust zijn met kleine gekleurde pannetjes zijn er netten aangebracht. Bij attracties zoals Sneeuwwitjes, Pinocchio of bij de gebouwen van Sir Mickey, Auberge de Cendrillon (inclusief het volledige terras), Au Chalet de la Marionette en bijbehorende toiletten tot zelfs de kasteeltorens langs de paraderoute nabij Pizzeria Bella Notte, je ziet ze echt overal.

Overigens is ook het volledige dak van het Disneyland Hotel in netten ingepakt voor dezelfde reden. Hopelijk word dit probleem snel aangepakt maar het lijkt ons een groot werk om al die daken te vernieuwen en met de snelheid dat ze in Disneyland Paris meestal werken gaan we de netten waarschijnlijk nog niet onmiddellijk kwijt zijn en dat met de 30ste verjaardag in het vooruitzicht.Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com