Season of the Force in Disneyland Paris programma

Dit is de entertainment dat we kunnen verwachten bij de allereerste “Season of the Force” in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris van 14 januari tot 26 maart 2017.


  • 3 verschillende shows op een centraal podium, waarvan één show de naam “The Dark Side” zal heten met figuren zoals Darth Vader, Kylo Ren en Darth Maul. Die laatste twee figuren zijn nog nooit in Disneyland Paris verschenen en is dus een absolute primeur voor de Europese Disney en Star Wars fans.
  • Ook het personage Captain Phasma zal aanwezig zijn tijdens het seizoen en zal dagelijks een Cavalcade vormen met de Stormtroopers.
  • Kleine groepjes Stormtroopers zijn de hele dag in de Studios te zien voor interactieve ontmoetingen met de gasten
  • De dag zal worden afgesloten met een grootse projectieshow op de Tower of Terror en alle personages op het showpodium.

2 thoughts on “Season of the Force in Disneyland Paris programma

  1. Hmmmm… van wat ik nu heb gelezen en gezien zal er dus geen vuurwerk zijn tijdens de projectieshow. Wat zonde zeg! Zeker gezien het studio’s park in een gemeente ligt waar Disney veel groter vuurwerk mag gebruiken dan in de Magic Kingdom. Wat vinden jullie bij PixieDust hiervan? Ik heb toch het idee dat we worden afgescheept met mindere versie van The Season die ze in de US hebben gehad.

  2. Ik vind dit sowieso al fantastisch dat we in Parijs zoiets krijgen en dan nog in de 3 kalmste maanden van het hele jaar. Normaal gezien zijn dit saaie maanden, maar in 2017 zal dit dus alles behalve saai zijn. Ik ben er zeer blij mee. Deze eerste editie is misschien een start om het verder uit te breiden. Een avondshow in de Studios, wie had dit ooit gedacht !

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com