Shanghai Disney Resort en Energy Monster tekenen samenwerkingscontract

Vandaag hebben Shanghai Disney Resort en Energy Monster, een van China’s toonaangevende leveranciers van powerbankverhuur, aangekondigd dat de twee bedrijven een meerjarige resortalliantie zijn aangegaan en Energy Monster hebben geïntroduceerd als de eerste en exclusieve officiële Power Bank Rental Service-sponsor van Shanghai Disney Resort. Onder deze nieuwe alliantie zullen energiebankverhuurstations van Energy Monster, op meerdere locaties in het resort te vinden zijn.

“Bij Shanghai Disney Resort is de gastenervaring de sleutel tot ons succes, en sinds de eerste dag zijn we nooit gestopt met het zoeken naar nieuwe en innovatieve oplossingen om de algehele ervaring van onze gasten te verbeteren”, aldus Joe Schott, President en General Manager, Shanghai Disney Resort. “Nu digitale apparaten zo’n sleutelrol spelen in de gastenervaring in Shanghai Disney Resort, zijn we verheugd deze nieuwe oplossing te kunnen introduceren, samen met Energy Monster.Met de nieuwe alliantie zal Energy Monster meer dan 10 powerbank-verhuurstations installeren in het hele resort, inclusief het themapark – Shanghai Disneyland, en de themahotels van het resort. Verhuurstations bevinden zich op gemakkelijk te vinden locaties, met eenvoudige en gebruiksvriendelijke instructies die beschikbaar zijn op de stations zelf, zodat gasten optimaal kunnen profiteren van de digitale diensten die door het resort worden aangeboden tijdens hun bezoek. Deze stations zijn ontworpen om zich aan te passen en deel uit te maken van de unieke thema’s op elke locatie, waaronder Barbossa’s Bounty in Treasure Cove, Pinocchio Village Kitchen in Fantasyland en Stargazer Grill in Tomorrowland.
“We zijn verheugd deze meerjarige alliantie met Shanghai Disney Resort aan te kondigen”, aldus Mars Cai, oprichter en CEO van Energy Monster. “Met betrouwbare en hoogwaardige producten, in combinatie met iconische ontwerpen, heeft Energy Monster bewezen een toonaangevende leverancier van powerbankverhuur in China te zijn. We zijn ervan overtuigd dat we met deze alliantie kunnen bijdragen aan de herinneringen van onze gasten, zowel binnen als buiten het Shanghai Disney Resort. ”
De nieuwe alliantie zal ook de “Power of Magic” uitbreiden naar gebruikers buiten Shanghai Disney Resort. Deze winter zal de “Power of Magic” -campagne de speciaal ontworpen Powerbank-verhuurservice met Disney-thema naar meer locaties buiten het resort en in het hele land brengen. Via een leuk interactief online programma kunnen deelnemende gebruikers een verscheidenheid aan spannende prijzen winnen, waaronder de kans om Shanghai Disney Resort te bezoeken.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com