Shanghai Disney Resort verwelkomt het Jaar van de Koe

Vanmorgen vierde Shanghai Disney Resort de eerste dag van het Jaar van de Koe met een speciale traditionele Chinese ceremonie voor het standbeeld van Storytellers om de gasten fortuin en welvaart te brengen tijdens het Lentefestival. Mickey Mouse en Minnie Mouse en hun oude vriend Clarabelle Cow voegden zich bij de gasten terwijl Joe Schott, President en General Manager van Shanghai Disney Resort, de ogen van twee sluimerende leeuwen liet zien en ze wakker maakte om vitaliteit te brengen en geluk te verspreiden aan resortgasten en Cast Leden voor het komende jaar.
Als een andere opwindende verrassing verschenen Mickey en Minnie voor het eerst gekleed in hun nieuwe kostuums, ontworpen door de beroemde Chinese ontwerper Guo Pei, in Shanghai Disneyland. De uniek ontworpen rode en gouden kostuums van het Lentefestival zijn rijk aan traditionele Chinese elementen, die blijk geven van goede wil en hoop voor het Jaar van de Koe. Gasten mogen dit jaar zeker het hoogtepunt van het Shanghai Disney Resort’s Spring Festival, “Our Families”, niet missen, een unieke viering van het Lentefestival, waarbij het nieuwe jaar wordt verwelkomd met spectaculaire projecties en vuurwerk dat alleen beschikbaar is tijdens de Lentefestivalvakantie.


PixieDust.beVan 11 tot en met 26 februari biedt deze tijdelijke show een speciale verrassing; een vuurwerk in de vorm van het Chinese karakter voor “Koe” verlicht de nachtelijke hemel boven het kasteel en stuurt de gasten de beste wensen voor het Jaar van de Koe. Omdat het Lentefestival een van de belangrijkste jaarlijkse vieringen in China is, viert Shanghai Disney Resort sinds de opening in 2016 elk jaar de traditionele feestdag met thematische decoraties in het park, tijdelijke shows en entertainment, kerstartikelen en speciale seizoensmenu’s.


PixieDust.beDit jaar gaan de vieringen van het Lentefestival door via Lantaarnfestival op 26 februari. Nu Shanghai Disney Resort dichter bij zijn vijfde verjaardag komt tijdens het Jaar van de Koe, kijkt het resort ernaar uit om opwinding op te bouwen en de verbeelding van gasten en fans aan te wakkeren terwijl het aftellen naar de verjaardag van de historische Grand Opening in juni 2016.

Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com