Shanghai Disneyland viert voor het eerst Halloween

Vanaf dit jaar viert ook Shanghai Disneyland Halloween tijdens een groots Halloween seizoen die start op 25 september t/m 31 oktober 2017.


Halloween verovert Shanghai Disneyland met fantastische decoraties zoals Mickey-vormige spinnenwebben. ’s Avonds genieten de gasten van een nieuwe “Villains Cavalcade” met Hades, Malafide en Dr Fracilier op de muziek van “Friends On the Otherside” uit Disney’s Princess and the Frog.


In Treasure Cove zal het uitkijken worden naar de Ghost Pirates die gasten rekruteren om deel te nemen aan gevaarlijke avonturen. Deze interactieve entertainment is gebaseerd op de nieuwste Pirates of the Caribbean film “Salaza’s Revenge” (Dead Men tell no Tales)


Een “Dance Party” geïnspireerd op de Guardians of the Galaxy zal je vinden in Tomorrowland. Gasten op Mickey Avenue loopt Mickey Mouse en zijn vrienden tegen het lijf in hun unieke Halloween outfits.


Ook buiten het park in Disney Town zal Halloween gevierd worden met speciale dansfeestjes met Mickey en Minnie of Trick-and-Treating voor de kinderen in de talrijke winkels.


Shanghai Disneyland zet ook in op Halloween lekkernijen zoals lichtgevende suikerspinnen of Baby Groot broodmaskers. Of de “Black Magic Cheeseburger” in Tomorrowland in vleermuismotief. Ook de afdeling merchandise doet mee met Halloween en zorgt voor leuke souvenirs in de shops zoals, Halloween plushes, magneten, koffietassen of leuke sleutelhangers en nog veel meer.Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com