#ShareYourEARS – Vervul wensen door jouw Mickey oren te delen !

Deel de afbeeldingen van je Mickey’s oren om wensen te vervullen!


Al meer dan 37 jaar werken Disney en Make-A-Wish samen om de wensen van kinderen en tieners over de hele wereld te vervullen door ze te hosten bij Disney Parks. Make-A-Wish, opgericht in 1980, is een Amerikaanse liefdadigheidsinstelling die erop is gericht om ernstig zieke kinderen van 3 tot 17 jaar te krijgen, hoop, moed en vreugde in tijden van nood. Tegenwoordig is Make-A-Wish aanwezig in 48 landen, waaronder Frankrijk.


Van de eerste wens die in 1980 werd toegekend aan het Disneyland Park in Californië, heeft Disney wereldwijd meer dan 120.000 wensen gedaan, in zijn parken, op zijn cruiseschepen of in zijn filmstudio’s.


Na het succes van de eerste editie, doen Disney en Make-A-Wish de #ShareYourEars-solidariteitscampagne opnieuw. Tot 25 december 2017 kunnen gebruikers foto’s maken met Disney-oren en vervolgens een of meer foto’s delen op sociale netwerken (Facebook, Twitter, Instagram, etc.) met de hashtag #ShareYourEars. Degenen die geen Mickey-oren hebben, kunnen ze zelf maken op basis van verschillende objecten, zoals plastic platen. Het belangrijkste is om creatief te zijn en je fantasie de vrije loop te laten.


PixieDust.be
Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com