Sleeping Beauty Castle krijgt opnieuw kerstverlichting


Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Het is alweer een tijdje geleden dat het kasteel van Doornroosje verlicht werd tijdens het Kerstseizoen door duizenden lichtjes op de daken van het kasteel, het laatste jaar dat dit te bewonderen was in 2018 waarbij er helaas enkele technische problemen waren met sommige van de lichtjes en kwamen het jaar later niet meer terug.

Disneyland Paris heeft dit jaar gekozen voor een gemoderniseerde versie van de vorige verlichting met LED-technologie, die het mogelijk maakt om effecten te creëren die nog nooit eerder in een Disney Park zijn vertoont. Eind februari 2022 had Disneyland Paris al testen uitgevoerd met de nieuwe LED-technologie, waarbij iedereen dacht dat het voor “Disney D-Light” ging zijn, maar de verlichting werd enkele weken voor dat de 30ste verjaardag van Disneyland Paris begon alweer verwijderd.

Ondertussen is Disneyland Paris opnieuw bezig met het installeren van de verlichting in aanloop naar het Kerstseizoen en zal de technologie geïntegreerd worden in Disney Dreams Of Christmas en uiteindelijk dan toch ook in Disney D-Light!

De nieuwe led-verlichting is iets minder zichtbaar op de daken dan de vorige versie, als je dichterbij gaat inzoomen met een camera zien ze er wel minder mooi uit.

PixieDust.be

Archief foto’s

PixieDust.be
PixieDust.be
PixieDust.be

Bewonder de nieuwe kerstverlichting op Sleeping Beauty Castle tijdens het Kerstseizoen

Wacht niet te lang om je verblijf te boeken in Disneyland Paris tijdens het aankomende Kerstseizoen. Hoe vroeger je boekt hoe lager de prijzen en hoe hoger de beschikbaarheid !

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com