Somebody starts Christmas parade music during the Halloween Season (NL/ENG)

?? Daarnet was het vrolijke “Christmas Is Here”, de soundtrack van de Kerstparade te horen in het Disneyland Park. Deze namiddag terwijl de gasten stonden te wachten voor Disney Stars On Parade was er blijkbaar iemand in de controlekamer van Disneyland Paris die niet wist waarmee hij bezig was en de kerstmuziek opzette, en dat tijdens het Halloween seizoen. Je ziet op de video dat ook de Guest Flow al vlug doorhad dat er iets niet juist was.


Het is niet de eerste keer dat er rare dingen gebeuren met de muziek in het Disneyland Park en met name in Main Street USA. Een tijdje geleden viel de muziek geregeld uit.?? The cheerful “Christmas Is Here”, the soundtrack of the Christmas Parade, was heard in Disneyland Park. This afternoon while the guests were waiting for Disney Stars On Parade there was apparently someone in the Disneyland Paris control room who didn’t know what he was doing and set up the Christmas music during the Halloween season. On the video you can see that the Guest Flow soon realized that something was not right.


It is not the first time that weird things have happened to the music in Disneyland Park and especially in Main Street USA. A while ago the music fell out regularly.
Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com