Binnenkort een nieuwe budget hotel bij Disneyland Paris

Binnenkort opent een nieuwe budget hotel bij Disneyland Paris in Serris. Het Eklo Hotel zal worden gevestigd aan “1 avenue du Couternois” in Serris. De nieuwe vestiging biedt plaats aan 108 kamers tegen voordelige prijzen.

PixieDust.be

Eklo Hotels biedt een nieuw concept van een economisch en milieuvriendelijk hotel. Het driesterrenhotel heeft een oppervlakte van 1.600 m2 en biedt 108 kamers van 10 tot 20 m² en 80 parkeerplaatsen. Hotel Eklo is erin geslaagd het beste van budgethotels en jeugdherbergen te combineren. Studenten, toeristen, zakenreizigers, ze vinden allemaal wat ze zoeken in de grote verscheidenheid aan goedkope accommodaties, privékamers, familiekamers of slaapzalen.

PixieDust.be

Het hotel biedt gemeenschappelijke ruimtes, een restauran, werk- of speelplekken en een nieuwigheid van EkloStudio en EkloAppart te huur voor een gemiddeld tot langdurig verblijf. De werkzaamheden zijn net begonnen, de oplevering staat gepland voor november 2020 en het hotel zal naar verwachting half december worden geopend.

PixieDust.be


 

PixieDust.be

 

PixieDust.be

PixieDust.be


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com