Starbucks komt naar het Disneyland Park in Disneyland Paris

Volgens fansite ED92 komt Starbucks binnenkort naar het Disneyland Park in Disneyland Paris. Dit is de eerste keer dat een Starbucks binnenin een park van Disneyland Paris te vinden zal zijn. Voordien was dit enkel in Disney Village en sinds kort ook in Disney’s Hotel Cheyenne en Disney’s Hotel Santa Fé. Voor de komst van Starbucks zal vanaf januari 2018 Market House Deli in Main Street USA voor een langere tijd gesloten blijven om deze verandering door te voeren.


De geruchten over deze Starbucks in Main Street USA zijn er al enkele jaren, maar tot op vandaag zag men dit enkel in de Amerikaanse parken. Waar bijvoorbeeld de Main Street Bakery in het Magic Kingdom ook werd veranderd naar een Starbucks net zoals Fountain View, een vroeger ijssalon, in Epcot. Ook in de parken Disney’s Hollywood Studios en Disney’s Animal Kingdom werd dit doorgevoerd, waar er telkens een Disney shop plaats heeft moeten maken voor de koffie van Starbucks.


Het feit dat de Amerikanen het nu volledig voor het zeggen hebben in Disneyland Paris zal er waarschijnlijk voor gezorgd hebben dat Starbucks er nu toch komt, waardoor de commerciële samenwerking tussen Starbucks en Disney Parks alleen maar sterker wordt.


Een externe firma binnenin een Disney Park was niet iets waar de Disney fans naar uitkeken, maar de Starbucks vestigingen werden zeer mooi binnen het thema van het park of land uitgevoerd wat de Disney fans al vlug van mening deed veranderen. In deze Starbucks vestigingen zijn trouwens ook exclusieve Starbucks mokken te koop in het thema van het Disney park waar ze te vinden zijn.


Benieuwd wat er zal gebeuren met het aanbod dat nu te vinden is bij Market House Deli, zoals de populaire Croque Monsieur. Zal die nog altijd te verkrijgen zijn of zal die verhuizen naar een andere locatie. Misschien kan het aanbod van Market House Deli nieuw leven geven aan Victoria’s Home Style Restaurant iets verderop in Main Street USA die al geruime tijd gesloten is.


PixieDust.be
Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com