Disneyland Paris Christmas: Nog steeds Halloween decoratie aanwezig bij start Kerst


Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Ho ho ho HELLO Christmas maar nog geen vaarwel Halloween

Ondanks dat vandaag het Kerstseizoen officieel begonnen is in Disneyland Paris kunnen bezoekers nog altijd enkele Halloween decoraties bewonderen in Frontierland in de omgeving van Big Thunder Mountain, Cowboy Cookout en het Frontierland Theater.


Er waren maar 5 dagen tussen het Halloween en Kerstseizoen waardoor de teams de decoratieve elementen waarschijnlijk niet op tijd hebben kunnen verwijderen. Verwacht wordt dat alle resterende Halloween decoratie deze week zal worden verwijderd. Ook Kerst moet nog zijn final touches krijgen oa. bij Disney’s Hotel New York staat er nog geen kerstboom buiten en bij Sequoia Lodge hangen er nog geen gekleurde lampen in de grote Sequoia bomen.


Disneyland Paris Christmas pas volledig na tweede week

Het is een traditie dat het Resort nooit volledig klaar is voor de start van het Kerstseizoen en dat je pas een afgewerkt seizoen krijgt vanaf het tweede weekend. Voorgaande edities waren er zelfs soms shows die pas het tweede of derde weekend van het seizoen begonnen. Ook de nieuwe Kerstchalets die in Fantasyland werden gezet staan klaar maar zijn nog niet open.
Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com