Storage Service bij de Disney Parken & Hotels (NL)

Niets is vervelender dan in een Disney park lopen met overbodige paraplu’s, jassen, truien, rugzakken of andere bagage tijdens een dag dat sowieso al vermoeiend is. Laat daarom alle overbodige items bij de Bagageservice in de ingang van de Disney Parken. Je kunt bagage of andere voorwerpen groot of klein veilig achterlaten bij de hotels maar ook bij de parken. Zo heb je je spullen altijd bij de hand maar hoef je er toch niet de hele dag mee rond te sleuren.


Bagageservice bij de Disney Parken

Laat je spullen achter de bij de bagageservice van de Disney Parken. De kosten variëren van 2 euro voor een klein accessoire zoals een jas of een paraplu tot 10 euro voor een grote koffer. Maar je kan er ook terecht met rugzakken of met een shopping bag met je souvenirs dat je net in een winkeltje gekocht hebt. Bepaalde jaarpassen kunnen trouwens gratis gebruik maken van deze service en kunnen er per kaart 2 items achterlaten, raadpleeg de voordelen van je eigen jaarpas om te zien als deze service is inbegrepen.

De items kunnen opgehaald worden tijdens de dag wanneer je wilt of tot na 45 minuten na de sluitingstijd van het park die het langste open is. Deze tijden zijn ook nog te raadplegen bij het loket.

De bagageservice van het Disneyland Park kan je vinden aan de rechterkant van het Disneyland Hotel en noemt in het Frans “Consigne”. Er is ook zo’n dienst bij het Walt Disney Studios Park helemaal aan de rechterkant van de kassa’s maar die is niet altijd geopend. Van deze dienst wordt er druk gebruik gemaakt daarom kan er soms wel een lange rij staan om bagage te deponeren of op te halen. Deze dienst wordt ook vaak gebruikt door mensen die met de trein reizen en op die manier niet meer naar hun hotel moeten om eerst hun bagage op te halen.

PixieDust.be


Bagageservice in de Disney Hotel

De Disney Hotels (behalve Disney’s Davy Crockett Ranch) hebben allemaal hun eigen bagageservice, die vind je meestal in de omgeving van de receptie. De service is gratis voor gasten in het hotel en is dagelijks open. Hier kan je ook je bagage ophalen als je gebruik hebt gemaakt van de Disney Express bagagedienst, die je bagage vanuit het treinstation overbrengt naar je Disney Hotel. Verblijf je in een Disney hotel en heb je gekozen om in een hogere klasse te logeren zoals bv. de Golden Forest Club in Disney’s Sequoia Lodge dan word je bagage naar je kamer gebracht.Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com