Stormloop voor Pandora: the World of Avatar

PixieDust.be
Wachttijd kort na opening om 08u30 plaatselijke tijd / Waiting times short after opening 8h30am (US time) during/tijdens Extra Magic Hours

 


Tijdens deze eerste dag van Pandora: the World of Avatar werd er een grote stormloop van gasten verwacht en dit hebben ze ook gekregen. Momenteel is het in Florida 10u30 plaatselijke tijd en is de wachttijd voor de top attractie Flight of Passage al opgelopen tot 250 min. Deze morgen piekte de wachttijd naar bijna 2u om gewoon het nieuwe Avatar gedeelte binnen te komen. De wachtrij begon reeds aan de ingang van het park.


 


PixieDust.be
Grote drukte bij de ingang van Disney’s Animal Kingdom Park deze morgen / Big crowds during the morning at the entrance of Disney’s Animal Kingdom Park

 


Disney’s Animal Kingdom Park had deze morgen Extra Magic Hours voor de hotelgasten waardoor deze al naar binnen konden om 08u00. Alvorens de gewone gasten in het park toegelaten werden was Pandora: The World of Avatar al tijdelijk gesloten wegens maximum capaciteit.


 


PixieDust.be 


Dus ook zonder één van de nieuwe attracties te doen moet je in de rij wachten, en zelfs voor de nieuwe shop staat er een wachtrij van 90 minuten. Dat heeft vast te maken met de unieke souvenirs die daar te vinden zijn en de exclusive pins die er vandaag te krijgen waren naar aanleiding van de opening.


 


PixieDust.be
90 minuten wachten om de nieuwe shop binnen te gaan / 90 min wait to enter the new shop


Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com