Storybook Store in Disneyland Park turns into a Annual Pass only shop

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Disneyland Paris lanceert een shop exclusief voor jaarpassen in het Disneyland Park. The Storybook Store dat je in Main Street USA kan vinden net naast City Hall werd nog niet heropend sinds de heropening van het park op 17 juni 2021. Maar vanaf zaterdag 6 augustus 2021 komt daar verandering in en zal The Storybook Store opnieuw zijn deuren open maar wel met een ander concept.

Voor een beperkte tijd, en als test, zal The Storybook Store alleen toegankelijk zijn voor gasten met een geldige Annual Pass Discovery, Magic Flex, Magic Plus of Infinity. De shop zal enkel geopend zijn op vrijdag, zaterdag en zondag en dat telkens van 12.00 tot 18.00. Deze shop zal nu producten aanbieden die het meest gewild zijn bij de jaarpashouders zoals solden, premières van nieuwe producten en exclusieve items.

PixieDust.be

Voor de gelegenheid komt er een nieuwe collectie “Disneyland Paris Hértage” die zal beginnen met de verkoop van kaders van Disney’s Hotel New York, deze kaders hebben er allemaal opgehangen tussen 1992 en 2019 net voordat het hotel veranderde in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel (beperkte hoeveelheden). De meest nostalgische fans zullen deze authentieke stukken vol geschiedenis mee naar huis kunnen nemen. En tenstlotte komt er ook een nieuwe glazen sleutel van “Arribas” gewijd aan Phantom Manor en gelimiteerd tot 999 stuks en zal ook tijdens dit openingsweekend te koop zijn.

PixieDust.be

🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com