Super Diner in Avengers Campus slechtste eetervaring ooit in Disneyland Paris (Review 2022)


Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.Als het over restaurants en eetervaringen gaat in Disneyland Paris kan je er tot in de eeuwigheid over discussiëren. Iedereen heeft andere gewoontes, smaken of komt uit verschillende culturen. En over het algemeen en na bijna 30 jaar ervaring in het bezoeken van Disneyland Paris heb ik nog maar weinig slecht gegeten of spijt gehad van mijn geld dat ik had gespendeerd in een restaurant, als het nu een buffet is of een fast food restaurant. In vergelijking met veel horeca in verschillende pretparken, steden of andere toeristische plaatsen vind ik de keuzes en de prijzen in Disneyland Paris correct.


Als je tegenwoordig in de stad waar je woont gaat eten in een restaurant en je neemt een voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en een drankje zal je al snel merken dat de prijzen voor een buffet of een restaurant met tafelbediening in Disneyland Paris niet zo gek zijn.


Als fanmedia proberen wij altijd alle ervaringen in Disneyland Paris zelf te doen om zo de juiste conclusie te kunnen nemen en met jullie te delen.


“Café des Cascadeurs” heet nu “Super Diner” in Avengers Campus

Helaas hebben wij tijdens ons meest recente bezoek aan Disneyland Paris beslist om ook het vernieuwde “Café des Cascadeurs” te proberen. Het oudste restaurant van Disneyland Paris, die al de wereld rond heeft gereisd voordat het een permanente plaats kreeg in het Walt Disney Studios Park, noemt tegenwoordig de “Super Diner” en maakt deel uit van het nieuwe Avengers Campus die in juli zijn deuren opende.


Super Diner in Avengers Campus

Amerikaanse nostalgie

Het restaurant is nog altijd een echte brok Amerikaanse nostalgie, het doet je denken aan talrijke Hollywood films waar diners zoals deze vaak in beeld komen. Voorheen was het ook een echte Amerikaanse diner waar ze de hamburgers voor je ogen klaarmaakten. Helaas was het restaurant vaak dicht en als het wel open was was het moeilijk om een plaatsje te bemachten.Super Diner in Avengers Campus meer Cast Members dan gasten

Tegenwoordig is het helemaal anders. Toen we het restaurant binnen kwamen was het bijna volledig leeg en verlaten. Er waren meer Cast Members dan gasten en die stonden zich te vervelen en voor zich uit te kijken. En weinig tijd nadien was het snel duidelijk waarom er hier bijna geen gasten zaten.


PixieDust.be
De sandwiches zien er hier helemaal anders uit dan de sandwiches die je krijgt.

Wij bestelden 2 broodjes en kregen om te beginnen al de verkeerde broodjes. Terwijl er maar 2 keuzes van broodjes zijn, slaagden ze er toch in om een verkeerde bestelling te geven. Wij bestelden ook 1 zakje chips bij, want zoiets doen ze vaak in de VS. Als wij bijvoorbeeld in Walt Disney World een Turkey Sandwich in ons hotel bestellen worden daar ook vaak chips bij gegeven. En we bestelden ook twee Cola Zero’s.De prijs is hier sowieso redelijk duur, een broodje kost hier 11 euro. Had het broodje geweest zoals we het in de VS kregen en een volledige maaltijd had geweest dan waren we dik tevreden, helaas kregen we bij het zien van ons broodje bijna een instant depressie en de drang om zo snel mogelijk van dit drama weg te lopen.


Ons broodje bestond uit twee sneetjes van een standaard donker brood zoals bij elke bakker met wat beleg tussen. Helemaal plat gedrukt, verwarmd en in een folie gedraaid om het warm te houden, waardoor de sandwich doorweekt was van de vochtigheid. De smaak was niet slecht, maar dat was ook het enige. Ik had hier dikke boterhammen verwacht vergelijkbaar met de Croque Monsieurs van Market House Deli en veel beleg ertussen.


PixieDust.be
Dit is een 11 euro “sandwich”, 1 boterham.

Een enorme teleurstelling

Wat was dit een enorme teleurstelling. Ik zou zeggen, ga nooit naar dit restaurant met dit concept. Het zal niet lang duren voor ze ofwel dit restaurant opnieuw gaan sluiten of een nieuw concept gaan bedenken. Een stapje terug naar hoe het was, met de vers gemaakte hamburgers, zou hier niet verkeerd zijn en deze Amerikaanse diner terug in eer herstellen.


Super Diner in Avengers Campus is alles behalve SUPER

Het zal waarschijnlijk nooit gebeuren, maar er opnieuw een echte Amerikaanse diner van maken en het restaurant verplaatsen naar Cars Race Rally met als thema Route 66 zou ook goeie zet kunnen zijn. Zeg maar een variant om Annette’s Diner uit Disney Village, trouwens het meest succesvolle restaurant in Disney Village. Conclusie de “SUPER” diner is alles behalve SUPER.


PixieDust.be
Super Diner An Excellent Family Diner, helaas is er geen enkel woord in deze zin juist. Jammer.


Video van het oude Café des Cascadeurs
Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com