Test Fastpass bij Crush’s Coaster in Walt Disney Studios Park

Sinds enkele dagen kan je voor de attractie Crush’s Coaster in het Walt Disney Studios Park, als test, een fastpass nemen. Dit is niet de eerste keer dat Disney bekijkt of ze het Fastpass systeem kan invoeren voor deze populaire attractie, al eerder werden er tests uitgevoerd.


Om een Fastpass te nemen moet je wel even langs bij een andere attractie. “Flying Carpets over Agrabah” die net naast Crush’s Coaster te vinden is heeft Fastpass machines staan die al een tijdje niet meer in gebruik zijn, daarom kunnen deze nu gebruikt worden voor de test.


PixieDust.beMet een Fastpass kan je via de “Single Rider” wachtrij naar binnen, waar mensen met een Fastpass nog eens gesplitst worden. Heb je een Fastpass en ben je alleen (Single Rider) ga je links van de trappen de attractie op. Ben je met meerdere in je groep met een Fastpass dan ga je naar rechts om je toe te voegen aan de gewone wachtrij die nog even op de trap moeten om dan in te stappen.


Reeds vanaf de opening van deze attractie zijn er problemen met de wachttijden. De attractie is niet alleen zeer populair, maar heeft ook een lagere capaciteit per uur. Daarom werd de wachtrij reeds verlengd, werden er al eerder Fastpass tests uitgevoerd, werd er een single rider wachtrij toegevoegd, een spelletje werd geïntroduceerd op de GSM om het wachten aangenamer te maken en nu dus opnieuw een test voor Fastpass.Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com