Test met Disney PhotoPass automaat in Disneyland Paris

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Disneyland Paris is momenteel bezig met het testen om bezoekers sneller aan hun onride fotos te laten geraken. Toen Disneyland Paris nog samenwerkte met het bedrijf fujifilm kon je via een QR code een foto toevoegen in een App van Disney PhotoPass.

Helaas is deze samenwerking enkele jaren geleden stopgezet en veranderd naar het bedrijf Kodak, met als gevolg dat de Disney PhotoPass app uitgebaat door fujifilm niet meer bestaat. Ook in de huidige officiële app van Disneyland Paris is er geen PhotoPass functie, en moeten bezoekers in hun browser surfen naar een website.

Het ziet er niet naar uit dat Disneyland Paris plannen heeft om te investeren in een nieuwe PhotoPass App, wel zijn er momenteel testen bij attractie Star Wars: HyperSpace Mountain met een automaat waarbij je een foto kunt selecteren en je Disney Photopass zelf kunt inscannen. Dankzij deze nieuwe procedure hoef je niet meer langs bij een medewerker aan de uitgang van een attractie.

Let wel op: Dit systeem is momenteel enkel in gebruik bij Star Wars: HyperSpace Mountain..

Disney PhotoPass


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com