Thalys back to Disneyland Paris in 2022

Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Sinds de pandemie is de rechtstreekse verbinding naar Disneyland Paris (Marne la Vallée-Chessy) via Amsterdam Centraal, Schiphol, Rotterdam Centraal, Antwerpen Centraal, Bruxelles-Zuid en Paris-Charles de Gaulle niet meer beschikbaar, maar Thalys heeft plannen om de verbinding naar het Franse Disney Resort te hervatten in het voorjaar van 2022.


Ondanks dat Disneyland Paris momenteel al terug een ruime tijd geopend is bleef Thalys de rechtstreekse treinen die het in 2019 invoerde naar het Franse Disney resort telkens te schrappen uit schrik voor de beperkte capaciteit van de Disney Parken en de vele Disney Hotels die er gesloten zijn. Een exacte datum in 2022, wanneer de Thalys verbinding zal terugkeren, zal op een later tijdstip aangekondigd worden. Tot heden zal er geen enkele Thalys-trein van of naar de stations Marne-la-Vallée en Paris-Charles de Gaulle-luchthaven rijden tot en met 11/12/2021.


Mensen die graag Disneyland Paris willen bezoeken en de trein als vervoermiddel wensen te gebruiken kunnen de TGV nemen vanuit Brussel-Zuid als alternatief. Mensen uit Nederland moeten dan wel eerst een verbinding weten te vinden naar Brussel-Zuid.Bron: OVPRO NLPixieDust.be


Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com