The Incredibles zijn terug in het Walt Disney Studios Park ?? ??

The Incredibles, uit de gelijknamige Disney/Pixar film, zijn terug te zien in het Walt Disney Studios Park. Dagelijks is er een kleine happening met Mr. & Mss. Incredible om 16u30. Deze entertainment staat verrassend genoeg (nog) niet op het entertainment programma van het park.


De happening begint in het Toon Studios gedeelte van het park, naast het Animagique Theater. Van daaruit komen ze richting The Art of Disney Animation waar er een korte showstop is, waarbij gasten worden uitgenodigd deel te nemen aan enkele sportoefeningen.


Daarna vertrekken ze richting de Hollywood Boulevard om de showstop nog eens uit te voeren, om nadien terug te keren richting Toon Studios.


The Incredibles waren al verschillende keren te zien in het Walt Disney Studios Park. Vorige zomer nog hadden ze een iets langere show op het podium in de Production Courtyard. Deze happening is een perfecte mogelijkheid om The Incredibles opnieuw in de kijker te plaatsen als voorbereiding voor de aankomende nieuwe Disney/Pixar animatiefilm “The Incredibles 2”. Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com