This weekend Disneyland Paris is fully booked, no more weekends available for annual passes during summer vacation

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Tot nu was het redelijk eenvoudig en was er voldoende beschikbaarheid om naar Disneyland Paris te gaan met zowel gewone tickets als met een jaarpas. Maar vanaf nu ziet het er voor de rest van de zomervakantie iets moeilijker uit.

Als we de huidige kalender op de website van Disneyland Paris bekijken zien we dat Disneyland Paris dit weekend volledig volzet is voor tickets & jaarpashouders. Ook de plaatsen die gereserveerd zijn voor gasten in de Disney hotels worden meer en meer ingenomen aangezien nu ook Disney’s Davy Crockett Ranch terug open is. Je kan je dus best wel aan wat drukte in de parken verwachten. Ook voor de komende dagen kan je er als jaarpashouders niet meer heen als je nog geen reservatie hebt.

PixieDust.be

Als we verder kijken naar de kalender voor de rest van de zomervakantie zien we dat er vanaf nu geen weekends beschikbaar zijn tot eind augustus voor de jaarpashouders. Jaarpashouders krijgen het dus extra moeilijk om Disneyland Paris nog deze zomer te bezoeken zeker voor mensen die enkel in het weekend kunnen gaan. Hou de kalender in de gaten voor eventueel dagen die nog vrijkomen of verhoging van de capaciteit door Disneyland Paris.Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com