TICKETS: Halloween Night – Disneyland Park

De Disney Halloween Party is terug op 31 oktober van 20.00 tot 2.00 uur in het Disneyland Park, feest mee met de Disney Schurken, als je durft!

Geniet van toegang tot attracties tot 02.00 uur, entertainment en nog veel meer. Dit wordt de verschrikkeleukste avond van het jaar die je beslist moet meemaken!

Met je ticket krijg je vroege toegang tot het Disneyland Park en geniet je vanaf 17.00 uur van je favoriete attracties. Reserveer de party en bereid je outfit alvast voor, er is beperkte beschikbaarheid!

Ontdek nieuw en mysterieus Halloweenplezier

De magie neemt een betoverende wending als de Disney Schurken door de straten van het Disneyland Park dwalen in de spookachtige mist.

Proef met je familie of vrienden de spannende, mysterieuze en monsterlijke sfeer. Natuurlijk wachten er ook mysterieuze activiteiten en betoverende verrassingen op jullie.

Speciale toegang tot attracties tot 02.00 uur

Het Disneyland Park is tot laat in de avond open, dit is een unieke kans om een ritje te maken in enkele van onze meest geliefde attracties, zoals Phantom ManorBig Thunder MountainPeter Pan’s Flight en Pirates of the Caribbean.

Boek je verblijf (hotel + tickets) en krijg korting op de Disney Halloween Party tickets

Boek een verblijf (hotel + tickets) en bespaar 15% op de prijs van Disney Halloween Party-tickets in vergelijking met de prijs van het standaard Disney Halloween Party ticket dat los wordt verkocht tegen de standaardprijs.

Het enige wat je hoeft te doen is:
– Selecteer je verblijfsdatum inclusief 31 oktober 2021
– Voeg de tickets van de Disney Halloween Party toe aan je boeking als extra (tegen betaling)Chinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianJapaneseSpanish
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com