Toch geen Spider-Man stunt robot in Avengers Campus Paris

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.
PixieDust.be

We kregen tijdens de constructie van Avengers Campus vaak de vraag als Disneyland Paris ook de Spider-Man stuntrobot zou krijgen, officieel kwam er nooit een antwoord van Disney op deze vraag maar na de openingsdagen voor pers, cast members en jaarpashouders kunnen we er nu zeker van uitgaan dat er geen stunt robot show zal zijn in Avengers Campus Paris.

Wat is een STUNTRONIC?: De Stuntronic is een project ontwikkelt door Walt Disney Imagineering en zijn animatronic stuntdubbels. Ze combineren geavanceerde robottechnologie met de verkenning van ongebonden dynamische bewegingen om luchtbewegingen, wendingen en poses uit te voeren met herhaalbaarheid en precisie.

In de Marvel themazone van Disney California Adventure maakt Disney wel dagelijks gebruik van de Stuntronic op het dak van WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure waarbij gasten Spider-Man enkele kleine stunts ziet doen en daarna verdwijnt om de Stuntronic (verkleed als Spider-Man) af te schieten in de lucht. Na de val van de Stuntronic verschijnt Spider-Man opnieuw aan de anderen kant van het gebouw en klimt hij naar beneden om gasten te ontmoeten.

Grappig is dat Disneyland Paris een gelijkaardige show heeft op het dak van de Spider-Man WEB attractie met enkele kleinere stunts op dezelfde muziek maar zonder de Stuntronic. Ondanks dat Avengers Campus een geweldige nieuwe ervaring is in Disneyland Paris is het spijtig dat Disney niet gekozen heeft om de Stuntronic te gebruiken in Europa, dit had een groot signaal van Disney kunnen zijn naar andere Europese pretparken om te tonen dat zij nog altijd het sterkte zijn in het ontwikkelingen van nieuwe technologie.

Avengers Campus

Omslagfoto: WIRED🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com