Toy Box Café in Shanghai Disneyland nu open

In Shanghai Disneyland is onlangs Toy Box Café geopend. Een nieuwe eetgelegenheid die deel zal uitmaken van het aankomende Toy Story Land die in April 2018 zal worden geopend. Gasten van Shanghai Disneyland krijgen op die manier al een voorsmaakje van het thema van dit nieuwe parkdeel.


PixieDust.beIn Toy Box Café zijn leuke en gethematiseerde snacks te koop zoals een Alien pizza of een gebakken aardappel met marshmallows. Er zijn ook enkele traditionele gerechten te verkrijgen met rijst.


Toy Story Land zal geopend worden op 26 April 2018 en is de eerste grote uitbereiding voor Shanghai Disneyland sinds de opening. Toy Story land zal attracties bevatten zoals Slinky Dog Spin, Rex’s Racer en Woody’s Round-Up, maar ook een ontmoetingsplaats voor Disney figuren en Al’s Toy Barn.


PixieDust.beNa Toy Story Land in Shanghai Disneyland gaat er dit jaar nog een tweede versie open in Walt Disney World. Behalve in Disneyland California & Tokyo Disney  zal er nu in ieder Disney Resort een Toy Story Land te vinden zijn.


De kleinste versies van dit Toy Story gedeelte zijn te vinden in Hong Kong Disneyland & Disneyland Paris, die op enkele details na bijna exacte kopieën zijn. Het grootste Toy Story Land is de versie die te vinden is in Disney World.


PixieDust.be
Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com