Toy Story figuren ontmoeten gasten nog steeds in hun “oude look”

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.
PixieDust.be

Ondanks dat Disneyland Paris begin Maart 2022 de “new look” Toy Story personages introduceerde in Dream… And Shine Brighter en Disney Stars On Parade in het Disneyland Park, ontmoeten Woody, Buzz en Jessie nog steeds bezoekers in hun oude look.

Momenteel kunnen gasten dagelijks Woody, Buzz en Jessie ontmoeten in Worlds Of Pixar (Walt Disney Studios Park) nabij Crush’s Coaster en hotelgasten van Disney Hotel Cheyenne kunnen in de vroege ochtend ook op de foto met Woody en Jessie in de lobby van het hotel.

Toy Story
Meet & Greets (Old Look)
PixieDust.be

Aangezien we het einde van het jaar naderen lijkt het erop dat er pas volledig afscheid zal genomen worden van de oude Toy Story figuren volgend jaar in 2023. Ook zal er volgend jaar een gloednieuwe Pixar show komen in het Studio Theater Pixar: We Belong Together. Er zijn nog niet zoveel details vrijgegeven over deze nieuwe show behalve dat er een scene in de show zal zijn van Monsters Inc en dat de show in premiere zal gaan in de zomer van 2023. De kans is zeer groot dat ook Toy Story een rol zal krijgen in deze show.

We verwachten meer nieuws over ontmoetingen met de nieuw look Toy Story figuren in de nabije toekomst.
PixieDust.be

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com