Toy Story Land voor Shanghai Disneyland

Shanghai Disneyland krijgt binnenkort zijn eerste uitbreiding in de vorm van Toy Story Land. Dit themagebied werd reeds voorzien om klaar te zijn tegen de opening van Shanghai Disneyland, maar omdat het volledige Shanghai project ver boven budget kwam werd Toy Story Land geschrapt. Alleen toiletten volledig in het thema van Toy Story werden al gebouwd wat inééns ook de bevestiging was dat Toy Story Land er zeker nog ging komen.

Nu zijn er meer details bekend over de attracties. Er komen 3 attracties waarvan 2 dezelfde zijn als in Disneyland Paris & Hong Kong Disneyland. Rc Racer en de Sklinky Dog attractie zijn dezelfde, een Toy Soldiers Parachute Drop komt er niet, in plaats daarvan komt er een attractie rond het paard Bullseye met een ritsysteem die vergelijkbaar is met de attractie Mater’s Junkyard Jamboree Disney’s California Adventure Park, Disneyland Resort en Alien Swirling Saucers die momenteel nog in aanbouw is in Disney’s Hollywood Studios in Walt Disney World.

Een eigenaardige keuze aangezien Shanghai Disneyland bekend staat voor zijn unieke attracties met hoge budgetten, wordt er hier gekozen voor een iets minder spectaculaire en budgetvriendelijke uitbreiding zonder unieke attracties.


WEETJES:

  • Er zijn reeds 3 andere Toy Story Lands in andere Disney Parken te vinden. Je kan er eentje vinden in Hong Kong Disneyland, Walt Disney Studios Park (Disneyland Paris) en nog één in Disney’s Hollywood Studios (Walt Disney World).
  • De versie in Disneyland Paris is de enige die de naam Toy Story PLAYland heeft, de andere hebben allemaal de naam Toy Story Land gekregen.
  • De versie in Disneyland Paris en in Hong Kong Disneyland zijn de enige met een Parachute Drop attraction
  • De versie in Walt Disney World is de grootste en meeste spectaculaire.
  • Disneyland Paris was het eerste Disney Resort die een Toy Story Land kreeg gevolgd door Hong Kong Disneyland een jaar later, die toen bijna een exacte kopie van Parijs kreeg

PixieDust.be


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com