Traditional meet & greets remain unavailable at Disneyland Paris

ℹ️ Translate this article in another language? Click on the flags in the left corner below !

Ondanks dat de afstandsregels verdwenen zijn in Disneyland Paris zul je echter wel nog steeds afstand moeten houden van je favoriete Disney characters want de klassieke meet & greets keren (nog) niet terug naar Disneyland Paris!

In veel Europese pretparken hoef je geen afstand meer te houden van hun mascottes zoals in onderandere Bellewaerde, Walibi (BE/NL), Plopsa en.. Disneyland Paris laat weten op zijn gezondheids- en veiligheidsmaatregelen pagina dat “Veel Disney Figuren, Pixar Figuren, Star Wars Figuren en Marvel Superhelden in de parken verschijnen om bezoekers onvergetelijke fotomomenten te bieden. Van onverwachte optredens tot nieuwe selfiespots, er is geen beter moment geweest om te genieten van nieuwe soorten interacties en ervaringen met de geliefde figuren. Nauwe interacties zoals knuffels zijn tijdelijk niet mogelijk.

Door deze maatregel zijn er sinds de pandemie geen Disney prinsessen meer in het Princess Pavilion en is de ontmoeting bij Meet Mickey verplaats naar het podium in het hetzelfde gebouw dat vroeger altijd leegstond.

Selfie Spots:

Als vervanging van de klassieke meet & greets introduceerde Disneyland Paris tijdens de eerste heropening in Juli 2020 de selfie spots (ontmoetingen op afstand). Sinds recent mogen bezoekers wel even hun mondmasker afzetten voor een foto in de buitenlucht, in gebouwen binnen blijft het mondmasker verplicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Chinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianJapaneseSpanish
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com