Update health rules in Disneyland Paris

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Terwijl er overal in Europa versoepelingen waren in verband met de gezondheidscrisis was het nog wachten op het versoepelen van enkele regels in Disneyland Paris, tot nu voelde het altijd als een stapje terug in de tijd als je in Disneyland Paris aankwam. Vanaf deze week veranderd er toch iets, de afstandsregels worden afgeschaft waardoor alle stickers die er al sinds vorig jaar op de grond lagen aan een sneltempo verdwijnen. Ook de capaciteit van de parken zal flink verhoogd worden en ook de attracties kunnen weer op volle capaciteit draaien. Belangrijker nog, de versoepelingen zorgen er ook voor dat Disneyland Paris opnieuw zijn entertainment progamma kan opstarten, zo werd aangekondigd dat parades en shows binnenkort opnieuw te zien gaan zijn.

PixieDust.be

Belangrijk om te weten voor je komende bezoek, er zijn ook veel regels die NIET veranderen. Zo blijft een mondmasker voorlopig nog altijd verplicht zowel binnen als buiten. En heb je ook nog altijd een bewijs van vaccinatie, genezing of negatieve test nodig om Disneyland Paris binnen te kunnen zowel in de parken als in de hotels. Het is belangrijk om duidelijk te bekijken wat de regels zijn op het tijdstip van jouw bezoek aan Disneyland Paris en ze te volgen, zo gaan we stap voor stap terug naar het normale.

PixieDust.be

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com