Update regarding face mask policy at Disneyland Paris

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Als onderdeel van de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen blijft Disneyland Parijs eisen dat alle gasten vanaf 6 jaar en ouder te allen tijde een beschermend gezichtsmasker dragen in Disney Parken, Disney Hotels, alle binnenlocaties in Disney Village en Golf Disneyland. Gasten kunnen hun masker tijdelijk verwijderen tijdens het eten of wanneer ze een foto maken op aangewezen Selfie Spot-locaties buiten met Disney-personages, die te vinden zijn in de officiële app, of buitenfotolocaties die worden beheerd door een officiële Disneyland Paris-fotograaf. Alle Cast Members en externe operators zijn verplicht om gezichtsmaskers te dragen op alle binnen- en buitenlocaties in het resort.

Gasten mogen nu tijdelijk hun masker afzetten wanneer ze een foto maken op aangewezen Selfie Spot-locaties buiten met Disney-personages, of fotolocaties buiten die worden beheerd door een officiële Disneyland Paris-fotograaf, waar passende maatregelen zijn genomen om fysieke afstand tussen alle gasten en Cast Members te garanderen. Dit is alleen voor het fotomoment zelf en niet voor de wachtrij. Disneyland Paris blijft maatregelen aanpassen aan de situatie en volgen de aanbevelingen van de autoriteiten op. De gezondheid en het welzijn van gasten en Cast Members blijft een topprioriteit.

PixieDust.be

🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com