Vanaf volgend jaar ontbijt niet meer inbegrepen in de Disney Hotels

Al jaren zijn de meeste fans van Disneyland Paris soms wat jaloers op de Amerikaanse Parken waar het altijd beter lijkt te zijn dan bij ons, waar altijd meer investeringen gebeuren dan bij ons, waar de organisatie een stuk beter verloopt dan bij ons….en soms is dat ook terecht maar nu krijgen we een nadeel te zien.


Omdat Disneyland Paris ongeveer maar voor 1/3 van The Walt Disney Company was, moest het Europese Resort het wat op hun eentje stellen met een eigen bestuur en weinig inmenging van de Amerikanen. Groot gejuich, bij iedereen, korte tijd geleden toen The Walt Disney Company bijna alle “Euro Disney SCA” aandelen opkocht, om terug de leiding te hebben in hun Europese Kingdom en met positief resultaat. De investeringen gingen de lucht in, de hotels en attracties werden gerenoveerd, nieuwe entertainment vond zijn weg terug naar de parken. En met de grootse viering voor de 25ste verjaardag van Disneyland Paris ziet de toekomst er rooskleurig uit. Maar aan “the American way” zijn er ook nadelen en eentje daarvan komt dichterbij.


In de Amerikaanse parken zoals in Walt Disney World in Florida is het de normaalste zaak dat je bij een hotelovernachting niet van een inbegrepen ontbijt kan genieten, maar daarvoor moet bijbetalen. In Europa was dit lang ondenkbaar. De nieuwe brochure voor 2017 bevestigd nu dat deze werkwijze ook Disneyland Paris heeft bereikt. Bij alle Disney hotels zal er bij een verblijf enkel nog de overnachting, parktickets en Extra Magical Hours inbegrepen zitten (en bustransport, parking…uiteraard). Indien je graag toch nog een ontbijt hebt zoals nu zal je de “ontbijt-optie” moet bijboeken. De prijzen van die ontbijten verschillen per hotel.


14714889_1048919201892528_624643113649188303_o
11 thoughts on “Vanaf volgend jaar ontbijt niet meer inbegrepen in de Disney Hotels

  1. Weer een extra reden om een niet Disney hotel te boeken en met de jaarkaart de parken te bezoeken.

  2. Ja voor mij veranderd er ook weinig, ik ga bijna nooit naar een Disney Hotel en in andere hotels in de buurt zit ontbijt ook bijna nooit inbegrepen dus ja…maakt mij eigenlijk allemaal niet zoveel uit.

  3. Nee. Dat was eigenlijk nog maar een onderzoek. Maar ze gaan ooit wel eens stijgen natuurlijk é, het is al jaren dat ze de jaarpassen willen herbekijken. Dus even afwachten nog

  4. Klopt het dat je bij de duurdere kamers zoals de golden forest rooms van de sequoia lodge het ontbijt nog wel inbegrepen is?.
    Dacht dat ik zoiets had gelezen.

  5. Ik ga altijd in een Disney hotel. Ik neem altijd de golden forest room! Denk moest hier het ontbijt weg vallen dat je het voordeel van zulke kamer niet meer hebt.

  6. Wat ik me wel afvraag. Gaat het prijsverschil tussen een standaard kamer en golden forest room groter worden dan 100 €. In dit hotel geef ik dit met plezier omwille van de extra s die er voor zijn. Maar verwacht ook met alle veranderingen dat dit dus ook duurder gaat worden! Afwachten dus…. maar in november nog eens een weekje Disney!

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com