Veel constructie in Disneyland Paris ondanks tijdelijke sluiting

Hoewel Disneyland Paris tijdelijk gesloten is tot zeker 2 april, bereiden verschillende cast members die bekend staan ​​als “The Magic Keepers” momenteel de Disney Parken en Disney Hotels voor om bij terugkeer magischer dan ooit te zijn. Naast spannende nieuwe projecten die naar het Resort komen, zoals een nieuwe attractie met een Cars-thema, Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel en Avengers Campus .

Buzz Lightyear Laser Blast

De grootschalige renovatie van één van de favoriete attracties van de Disneyland Paris fans gaat door! Het programma omvat opnieuw schilderen, modernisering van zowel de binnen- als buitenverlichtingseffecten, het toevoegen van LED-verlichting door de hele attractie, het vervangen van interactieve doelen, het waterdicht maken van de gevels en het dak, en het creëren van een nieuw grafisch ontwerp voor de ingang … Krijg een voorproefje van de foto hieronder!

PixieDust.be


Snow White and the Seven Dwarves attraction

De dark ride geïnspireerd op Walt Disney’s eerste geanimeerde klassieker wordt ook gerenoveerd, met updates voor alle blacklight verlichting die een nog spannendere visuele ervaring voor gasten zullen bieden. De schilders frissen ook alle attractie-scènes op en besteden speciale aandacht aan de Zeven Dwergen om deze fan-favoriete personages echt te laten opvallen. De attractie ernaast, Pinocchio’s Fantastic Journey, wordt ook opnieuw geverfd!

PixieDust.be


Indiana Jones and the Temple of Peril

Een avontuur met Indiana Jones! De onderhoudsteams werken er altijd aan om de gastervaring te verbeteren, dit keer door de mechanische stijging van de attractie te veranderen. Ze integreren een verandering in technologie die het opstijgen van het voertuig en het avontuur nog comfortabeler maakt voor de bezoekers.

PixieDust.be“it’s a small world”

De Magic Keepers renoveren ook de grote fontein aan de ingang van de attractie  “It’s a small world” en zorgen ervoor dat deze in uitstekende staat is om onze gasten binnenkort weer te begroeten.

PixieDust.be


De Gazebo op Main Street USA

Na 28 jaar de plek te zijn geweest waar gasten iconische foto’s maken voor het kasteel van Doornroosje, wordt het houten prieel in het hart van Town Square vervangen door een identiek ontworpen structuur, gemaakt van duurzaam harsmateriaal om ervoor te zorgen dat deze geliefde locatie “picture-perfect” voor vele komende jaren.

PixieDust.be


Front Lot

Alle vloeren aan de Front Lot zijn opgeknapt en slipvrij.  

PixieDust.beDisney’s Newport Bay Club en Disney’s Sequoia Lodge

Bij Disney’s Sequoia Lodge gaan de gevelrenovaties van verschillende hotelgebouwen door, terwijl bij het aangrenzende Disney’s Newport Bay Club nieuw landschap en een nieuw terrein is gecreëerd voor de ingang van het hotel aan de kant van Disney Lake. De iconische vuurtoren is ook volledig gerenoveerd!

PixieDust.be


De renovatie van het kasteel:

Ook is de restauratie van het kasteel in het Disneyland Park begonnen.

PixieDust.be


Een kleine bonus: op enkele buitenterrassen zoals Casey’s Corner en Au Chalet de la Marionnette zijn nieuwe themaparasols met tinten uit het restaurant geïnstalleerd! Dit geeft de gasten de kans om buiten te eten en te genieten van de sfeer van het park met bescherming tegen de zon wanneer de mooie lentedagen aanbreken!

PixieDust.be

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com